Finns inget finare än..
































Var är du?
Vill ha dig nu, vill inte vara ensam! :/

Sanningen är, jag är inte lycklig såhär...

Om ni nu ser på mig hur dåligt jag mår, hur ledsen jag e och skiter i att göra något åt det, men så fort ni är ensamma eller har kommit hem så skickar ni ett sms eller något på facebook och skriver att ni finns där om jag behöver snacka men en fråga vad är det för mening med att skriva något sånt när ni inte ens menar de? Jag vet hur mycket ni snackar jag vet vad ni gör, jag är inte så jävla dum som jag kanske ser ut att va!! 
Så jag tycker bara att ni ska lägga ner ni som snackar skit sen låtsas att bry er när inte era "coola" vänner är där!

Men ni ska jag inte sitta här och säga att alla e så för jag vet att det finns personer som verkligen finns där för mig och tycker om mig som den jag är, så tack jag uppskattar de ni gör för mig de gör jag verkligen, ni är de finaste änglarna utan vingar älskar er! <3

Men tillbaka till där jag va, Ni vet om att jag inte mår bra.. ni vet om att jag inte har haft det så bra.. Så vad är det för mening med att trycka ner en ännu mer bara för att den personen inte har haft det så lätt, jag vet flera människor som blir nertrycka av folk, Förfan väx upp säger jag bara. Någongång i livet kommer ni få tillbaka de, fundera på hur de skulle va om det va ni som hade varit utsatta? 
Då hade ni fan inte varit lika kaxiga längre! 
Så bara acceptera folk som dem är alla är lika mycket värda och unika på sina egna sätt! 

en sak till skit i att komentera något onödigt om detta inlägget stör dig om min blogg stör dig, så skit i att läsa den då istället!! pusshejjjj !

Save Life!!


Drygt..

Sjuk idag med... 
Idag vaknade jag runt 12 tiden vet inte riktigt, mår verkligen piss dåligt har inte ätit något igår eller idag, igår år jag två mackor till frukost sen åt jag inget mer på hela dagen där sen idag kom pappa hem med gatoköksmat men kunde inte äta de heller så fattar inte vad det är för fel, hoppas bara att det blir bra snart vill fan inte må såhär vill kunna äta, jag är skithungrig men får inte i mig något :/ 

Idag ska jag bara ta det lugnt jag orkar verkligen inte göra något, ska fråga mamma om vi kan gå och hyra någon film sen, men annars ska jag bara vila och kolla film. Pusshejj!

Sjuk..

Jag orkar inte..så drygt att vara sjuk, men vafan gör man liksom? 
Ne idag har jag inte gjort någonting bara vilat och mått piss dåligt, har inte ätit någonting typ för mår bara illa när jag tänker på mat och det är verkligen inte likt mig :o älskar mat som fan haha!

Vet inte vad jag mer ska säga, idag blir det tyvärr ingen träning.. sad face. Men det är väl bara att ligga och hoppas på att det går över så snart som möjligt för orkar verkligen inte vara sjuk. Vill vara frisk och kunna göra det jag älskar mest (Dansa) och måste verkligen träna för att kunna komma in på de jag vill :/ 
Men nu tror jjag att jag ska se någon film eller något och bara ta det lugnt. pusss<3 

Blir en bild på mig som jag tog igår.. 


UNDERBAR!



Älskar bilden!

Ny Stil..

Tjosan Hoppsan.. sitter här och funderar på att ändra min outfit lite haha ne men vill prova lite olika stilar älskar att prova runt och jag verkligen älskar baggy stilen eller vad man ska kalla de för :) 
ne men har kollat runt lite och ska nog beställa lite saker har inte bild på allt för det va något som krånglade men här kommer lite :) 







Sjukt snyggt ihop ! :D


Och sen hade jag tänkt mig detta ihop..








eller några andra jeans men får se älskar de iaf <3 

Det va allt för mig puss och godnatt ;) 

Yaaay ÄNTLIGEN !

ja rubriken säger hela skiten. Äntligen har jag fått min efterlängtade kamera och så skulle jag ju fota och visa att jag hade fått den sen kom jag på att jag kan ju inte fota kameran med kameran om ni fattar hahaha så fick ta mobilen det blev dock mycket sämre men de får gå ;) 

Just nu gör jag ingenting jag sitter mest och funderar på livet och massa saker.. men nu ska jag nog sitta lite vid msn och chatta och facebook sen ska jag se någon film. Nu ska jag verkligen försöka lägga in bilder varje dag eftersom man har fått en ny fin kamera men vi får väl se hur det går men nu ska jag kila iväg puss puss!! 




BIG LOVE!


Måste bara säga att jag älskar denna bilden.. haha ni två är så sjukt söta :o 
Detta kommer förbli ett minne och tack för kvällen :) 
HAHA, satt och kolla på den sjukt länge innan och satt och log som om jag var förälskad haha ;) 
SÖTA MÄNNISKOR !! <3 PUSS

Äkta Kärlek?..Knappast!

Haha fyfan vilken idiot man har varit säger jag bara.. Rina älskade bästa syster jag skulle lyssnat på dig från början men envis är ja det vet vi båda om ;) 
men ne fyfan nu ger jag upp dig grabben.. jag pallar inte sitta hemma och vara ledsen för att du krossat mitt hjärta ännu en gång..
Jag vill hitta min riktiga kärlek men vem vill inte de liksom? ;)
Vill ha en kille som bryr sig om sin tjej och är stolt över henne.. som vågar visa upp henne för sina vänner och verkligen älskar henne för den hon är och ingen annan.. Och han tycker hon är som sötast när hon går upp på morgonen med ruffsit hår och osminkad..Liksom varfan finns dem ? 
Men det är väl bara att önska och hoppas på de bästa att allt blir perfekt i ens liv men vi får väl se :) 

Nu ska jag snart fixa mig eftersom jag och mamma ska handla min systemkamera idag :) 
BIG LOVE! 
tack mamma och pappa älskar er mer än vad ni tror ;) 

Ne nu ska jag inte störa.. dags att fixa sig pussshaaajj! 


Dåliga jag..

Jag e jätteledsen att jag inte har hunnit skriva finns fan ingen tid.. livet e sjukt jobbigt och onödigt för mig just nu.. just nu är jag jävligt ledsen, sårad och här sitter jag med ett krossat hjärta ännu en gång.. men men de går väl över jag bara undrar när fan jag ska fatta vad som är rätt och fel ? 

Jag förstår inte vad jag gör för fel jag gör allt för dig, jag kämpar för att du ska må bra.. det är jag som har funnits där för dig när hela livet va som skit när dina vänner inte ville veta av dig och jag förstår varför de inte ville de för du hade gjort något som va väldigt fel.. och jag fanns där för dig när alla sa att du ljög och jag va den ända som litade och stod upp och trodde på dig! 
men jag får inget tillbaka.. bara en sorgsen själ och ett hjärta som snart slutar slå. 

Du gav mig hopp dessa dagarna, du fick mig tro att vi kunde bli ett och du kunde få det att funka men ne inte alls nu vet jag hur fan allt ligger till :'( 
Du sa att jag va den ända för dig och att du inte kunde tänka dig någon annan.. men de kan du!! ellerhur det är precis såhär de är, som vanligt lämnar du mig ensam kvar..... 

det var allt för mig idag orkar inte skriva eller lägga in någon bild.. puss

Bilder från Egypten

Förlåt jag vet att jag e lite efter men har haft fullt upp med att plugga har fan knappt hunnit andas.. 
men iaf här kommer en del av dem inte alla men de får duga så länge.. :)
















































De va allt för mig idag hörs imorgon puss puss.. :)

Home Sweet Home..

Då var man hemma igen tyvärr :( vill bara tillbaka men det har varit perfekt.. Rina och jag är skitsura just nu haha vi hatar Sverige och vill bara tillbaka men ne fyfan så blir de inte på ett tag iaf.. Vi har iaf haft sjukt kul varje dag och varje kväll/natt och det är minnen som jag aldrig kommer glömma.. Jag älskar dig rina och detta måste vi göra om. Men iaf just nu sitter jag i min säng och ska till fucking skola imorgon och jag pallar verkligen inte vafan det är längsta dagen går till 20 i 4 :o sen ska jag hem och direkt sticka och träna dans i två timmar :/ men de är väl bara att börja kämpa igen och gå tillbaka till sitt gammla vanliga tråkiga liv. Nä fyfan vad sur jag är har bara lust att slå sönder allt! Men nu ska jag nog snacka lite med Pontus sen ska jag sova och förbereda mig inför skolan imorgon :( och det kommer bilder sen de lovar jag med rina har de just nu och hennes data är isönder men tror hon kommer skicka dem imorgon eller någon annan dag i veckan så de löser sig puss puss alla härliga människor och godnatt jag vet en som kommer sova jävligt bra iaf ;)

Shop To You Drop!

Haha rubriken säger allt såklart ;)
Idag har jag shoppat med mamma det var väldigt mysigt faktist och många skratt blev de.. tack för dagen mamma och tack för alla fina saker jag fick du är en ängel utan vingar och jag älskar dig för just den du är! 
Vet inte riktigt mer vad jag ska säga haha är så sjukt glad iaf eftersom imorgonnatt åker jag och rina ska bli så sjukt jävla kul så de finns inte <3 
Så idag handlade jag lite kläder till resan alltid bra med kläder även om jag har lite förmycket så gör det absolut ingenting om jag får LITE mer :) 
Ne men nu ska jag snart ringa rina och snacka om morgondagen sen ska jag gå ner tror jag och snacka med mamam och pappa och jag och mamma får gå igenom min resväska en jävla gång till eftersom nu har jag ju handlat nya kläder och sånt som jag vill ha med mig och de innebär att jag måste ta bort något annat :( 
så sjukt jobbigt man vill ju ha med sig allt men tyvärr får väskan bara väga 20 kg och jag tror min väska har paserat det en aning ;) men men vi får se hur de går med det.. Nu ska jag kila iväg och fixa lite saker :)
Men först ringa rina ;) <3 
haha pussss på er alla söta människor! 

Bilder på allt jag handlat idag.


En halsduk från Indiska. 





två klänningar
ett par mystofflor
och nagellim 
Från H&M 





Mysbyxor
Kjol 
Svarta Jeans
Svart linne med guldsaker på 
och sjukt snygga shorts 
Från Gina Tricot




en brun väska 
en sjukt bra toffs 
och armband
Från Glitter



Det var allt för mig pussssss :)

2 dagar kvar!!

Nu är de bara två dagar kvar sen åker jag och bästa Rina :) snacka om att man har längtat.. 
Men iaf idag har jag varit med rina hon skulle egentligen sova här men så blev de inte.. dagen har varit väldigt seg haha vi gjorde inget hemma hos henne bara satt och små skrattade åt inget och de ända vi sa va typ.. vill åka nu pallar inte vänta vafan ska vi göra vill åka nu orkar inte vänta haha och om och om igen :) 
men men så är det<3 

Och jag hoppas du vet vem du är när jag skriver detta.. helt ärligt så är du en jävla fitta mot mig och jag vill aldrig se dig mer men de kommer jag ju ändå få göra i skolan och sånt skit men du har behandlat mig så jävla lågt du är bara ute efter en sak de vet jag.. jag är inte så jävla dum som jag ser ut.. men du tror att jag inte fattar vad du håller på med allt är fan ditt jävla fel önska att jag kunde stanna i Egypten och aldrig mer komma tillbaka fyfan bara tanken på att man ska hem igen får mig nästan att börja gråta.. snälla skriv aldrig till mig mer för de är över nu fattar du det är över !! Nu vet jag inte om du läser min blogg men om du gör de så vet du så ha de så sjukt bra för jag vill aldrig mer se dig !!!!!!! bye 

Bild på mig och bästa vän ! <3 







Vill bara åka!!

Ja just nu sitter jag här hemma i min ensamhet i min underbara säng.. men har fan panik vill bara iväg nu vill härifrån pallar inte sverige och pallar inte allt jävla skit här vill bara dit nu och aldrig mer komma hem!! 
sitter och kollar på filmen som visar området vi ska till och sitter och kollar på massa bilder från hotellet och allt asså snälla ta mig dit nuuuu!!! även om det bara är typ 2-3 dagar kvar så vill jag bara här ifrån alla e fan störda och ingen förstår jo du RINA men dig ska jag ju ha med mig med haha så det är ju bara så bäst. Tror vi kommer ha de så jävla kul där lära känna nya männsikor och bara lata oss och snacka skit ;) ellerhur syster vad säger du hade de inte varit perfekt att stanna där ;) ? 
Ne fyfan vad det är jobbigt att vänta.. ¨

Men kan berätta lite om dagen den har bestått av att packa en massa saker till resan och sen har jag nog inte gjort så mycket mer idag än packa jo vid 7 tiden kom rina hit och vi satt och spelade med mina föräldrar haha vi försöker fortfarande få tiden att gå om ni förstår varför ;) sen har vi också kollat på the voice sverige det var väldigt intressant att se och kul för då gick tiden ännu fortare.. Hon åkte hem vid halv 11 ungefär sen ska vi ses imorgonkväll också tror jag och då ska vi vara hemma hos henne i think.. Ne nu ska jag ladda ner någon film och bara ligga och lata mig.. tyvärr tog vi inga bilder idag men kan lägga ut filmen som visar området och hotellet vi ska bo på! <3 
Ni får ha de så super bra så hörs vi pusss..




Underbart ellerhur? ;)


En bild på skorna man ska ha med sig till Egypten :)



5 Januari

Dagen idag har tillbringats med min älskade andra moster och hennes lilla bebis alltså min kusin då.. han är så sjukt underbar så har varit där hela dagen kom typ nyss hem och har precis tagit ett varmt och skönt bad med badbomber och skum haha alltid lika mysigt men aja tillbaka till den underbara dagen.. Vi åkte till IKEA och handlade saker till lilla Milian haha han älskade sin mjukisbroccolii ;) På IKEA var det väldigt mycket folk det var helt sjukt så tillslut efter vi gått fram och tillbaka några gånger så bestämmde vi oss för att sticka där ifrån man fick panik av att vara där inne så vi käkade mc donald's mat istället men det gick lika bra de :) 
När vi kom hem så lekte jag med Milian som jag ungefär har gjort hela dagen idag men han är så sjukt underbar haha kan inte beskriva honom med ord jag älskar dig lillplutten.. du är sååååå söt! 
Så tack för en trevlig dag moster och älskade kusin <3 

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska göra jo en sak vet jag.. äta COCO POPS haha kan man ju helt klart inte vara utan sen blir det kanske kolla någon film eller sitta vid datan lite vi får se.. Det är en viss person som jag behöver snacka med så hoppas du loggar in och zack de är inte du ifalla du undrar.. 
Men nu ska jag gå ner och käka mina älskade efterlängtande coco pops ;) 
puss puss ha det så sjukt bra nu :) om 5 dagar sitter vi i Egypten vid baren eller något jag och Rina kolla gärna hennes blogg http://rinic.blogg.se

Bilder på lilleman. 

Matdags



På väg till IKEA/på IKEA



Hemma igen och myser, leker och sen sover



Älskar dig lilleman puss på dig ses snart igen <3 





02:20

Har tråkigt så får underhålla mig själv lite :/

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Kväll med Rina
Vad gjorde du kl 09 imorse: Sov
Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade bloggar  
Det sista du sa högt: Väck mig 7 då så kör vi 8 (ska va barnvakt imorgon)   
Det senaste någon sa till dig: (Pappa)  När ska vi köra imorgonbitti ?
Vad har du druckit idag: Citronvatten
Vad var det senaste du åt: Coco Pops  
Vad var det senaste du köpte: Minns ej ska snart shoppa igen ;)
Vad är det för väder hos dig nu: Regnigt och blåser som fan
Godaste glassmaken: Päron
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja beror på..
Sover du tungt: haha ja de gör jag
Drömmer du mardrömmar: Det händer
Vad ser du om du tittar till höger: En vägg med tavlor
                                    Vad gör dig glad just nu: Att jag ska få träffa min älskade kusin idag som bara är några månader <3
Vad ska du göra härnäst: Sova tror jag om jag orkar.
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött och Pigg ?
Favoritgodis: Allt möjligt
Kläder just nu: Linne och pyjamasshorts
                                                Sommarplaner: Åka någonstan (vet inte vart) med familjen eller någon kompis
Hur många kuddar sover du med: 4-5 stycken
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska 
                                                Vad är viktigast för dig: att jag mår bra och vill fortsätta livet och att familjen mår bra och personer som står mig nära.
Är du kittlig: Ja som fan
Snarkar du: Nej inte vad jag vet
Stjärntecken: Väduren
Äckligaste insekten: typ.. skalbaggar, och kakelackor :/
Längtar du mest efter just nu: Åka till Egypten med Rina om ca 5 dagar :) <3


Helt klart rosa!

Just nu sitter jag och kollar efter vilket/vilka skal jag ska ha till min iphone.. haha älsklingsbästis tyckte att jag skulle ha ett nytt i rosa så får väl se vad jag hittar men rosa ska det va det måste det älskar rosa.. vet inte vad jag ska säga tror jag skriver mer sen haha ska typ va uppe någon timme till sen är det knappt lönt att sova haha för ska upp klockan 7 typ men vi får väl se hur länge jag orkar :)
skriver nog ett godnatt inlägg innan jag lägger mig men nu ska jag dra vidare posss  ;)
kommer bilder från skalen..

Kommentera vilket nummer som ni tycker jag ska ha.
NEED HELP !









alla är så fina kan inte bestämma mig :/

Kväll med bästavän

Har haft en sjukt mysig spelkväll med världens bästa Rina. Det var verkligen sjukt kul kunde knappt sluta skratta haha vilka jävla dampanfall man fick men men så är det när man har kul. Och nu ska jag tala sanning vi försöker göra så mycket som möjligt för att timmarna och dagarna ska gå så ja nu blev det att vi skulle spela men tiden gick så det är alltid bra nu är det snart 5 dagar kvar tills vi åker så nu vet ni haha vet knappt vad jag ska säga men kan berätta lite om dagen.. 

Idag sov jag till typ halv 3 och mina kusiner från Göteborg kom idag vid 3- halv 4 tiden eftersom dem skulle åka från Köpenhamns flygplats Kastrup idag vid 10 tiden nu ikväll för dem ska till Thailand det är så fuskit och så ska dem va där i 3 veckor jag menar liksom fan vad många har det bra ;)
Så dem va hos oss till vi släppte dem på stationen vid 20 över 7 men ni får ha en underbart bra resa fast ni glömde en person (MIG) men jag hänger med nästa gång ;). 

Imorgon ska jag sitta barnvakt till min kusin som bara är några månader gammla så skriver om det imorgonkväll och lägger in många bilder med tror jag men nu kommer snart mamma och hämtar mig så ha det så bra så hörs vi pusspuss. 






Ja här är lite bilder och av någon konstig annledning så funkade inte att ladda upp bilder på spelet eller Rina så denna datan vill nog inte ha med dig Rina tyvärr är ledsen att behöva säga de men så e det du får ta det med din pappa sen och prata med han om felet på din data haha puss älskar dig gumman <3 


3 Januari 2012..

Hej alla underbara människor förlåt för att jag inte har skrivit på några dagar hade egentligen tänkt lägga in lite nyårsbilder från när vi va hos Pontus men eftersom en kompis till mig har dem så har jag tyvärr inte fått tag på dem än.. Men ska försöka fixa fram dem så snart som möjligt iaf nyår va sjukt kul men senare på natten blev det lite sådär men de gick.
Och nyss kom jag på att om exakt en vecka är vi i Egypten och antagligen sittter vid poolen och har det så jävla bra längtar så sjukt mycket så det finns inte. <3

Kan berätta lite om dagarna som jag inte har hunnit skriva om.. I Söndags när vi hade kommit hem från Pontus så tog vi det lite lugnt hemma hos Zack sen så stack vi hem till mig och vi var så sjukt trötta för vi hade varit uppe hela natten typ :/ så vi orkade typ inte göra något så när vi kom hem till mig åt vi sen gick vi typ och la oss :)

Igår (Måndag) så möblerade jag och zack hela mitt rum och det blev faktist sjukt fint så tack baby för all hjälp.. Du gjorde det mesta och du gjorde de snyggt med puss på dig <3

Idag (Tisdag) Ja.. just nu ligger vi och latar oss i min nya säng ;) och kollar på film och senare vet jag inte vad vi ska göra faktist men vi hittar väl på något tror jag ;) vet inte mer vad jag ska säga har inte så mycket att berätta.. Jo Rina jag saknar dig väldigt mycket och jag längtar sjukt mycket tills vi åker vi kommer ha så kul jag älskar dig bästavän du är en ängel <3 (A) Puss (ring mig när du kan.)

Bilder från när jag och zack åker till Eslöv.
Det var bara vi på tåget typ ;)




Zacke fixar ;)




Och nu är allt klart ;)
det blev sjukt bra från vad det var innan :)



Ja det var de ha en underbar bra dag :) <3
puss.

RSS 2.0