Göteborg here I come!

HejHej alla underbara människor!

Just nu sitter jag på tåget på väg till Göteborg ska upp till mina kusiner och gå på liseberg imorgon och fira midsommar där uppe! och det finns verkligen ingen plats på tåget fullt med massa människor så får lite smått panik på allt så till slut var jag trött på att stå så jag sätter mig rakt ner bland folkmassan och tar upp datan.. Så har det kanska chill här i min lilla hörna på golvet på ett ruttet tåg men man överlever ju som tur är. Vad ska jag mer säga jo att att jag saknar min älskling sjukt mycket ville att han skulle med upp till Göteborg men så blev det inte nä. 
Men nu ska jag väl sitta och surfa så ni får ha det super bra bättre än mig hoppas jag pusss!!


Mobilinlägg

Hej alla!
Jag vet att de var ett tag sen jag skrev men just nu sitter jag i bilen på väg upp till Växjö med älskling han kör så det är väldigt mysigt. Vi ska fira en killes student där uppe så ni får ha det så jättebra pusshejj!


Avslutningsmiddag!

Ja ikväll har jag varit på 9:ornas avslutnings middag det har varit sjukt underbart trevligt! Har typ precis kommit hem och nu sitter jag i min säng och ska egentligen sova men var ju tvungen att skriva ett litet inlägg innan man säger godnatt ellerhur? Ne men ni är underbara personer allihopa så jag har verkligen haft super trevligt med er ikväll känns väldigt konstigt att imorgon är liksom ett farväl hejdå vi ses aldrig mer.. ungefär så känns de så väldigt sorgligt men det går säkert bra det fixar sig nog haha vet inte vad jag pratar om just nu är helt borta i min egen värld och håller på att somna just nu framför datan så trött jag är ne men tänkte bara säga godnatt då så får ni sova så gott puss!! (lite bilder som jag tog när jag var på väg till avslutningsmiddagen.. titta och njut!!!!!)






Klassresan 9B


































Go kväll

Sitter i sängen och har försökt sova nu i någon timme men går verkligen inte.. okej det har varit en väldigt jobbig dag idag som har gjort mig ledsen och sånt men det behöver vi inte ta här.. men iaf så går det verkligen inte att sova och har ingen aning om varför men så är det.. Imorgon så ska vår klass till Köpenham till tivolit där så det kan nog bli rätt så kul jag älskar verkligen att åka karuseller finns fan inget bättre så jävla skojsigt :D ne men haha skrev mest detta inlägget för jag inte hade något att göra och för jag inte kunde sova så kanske blir lite tröttare nu tvivlar på det men man kan ju hoppas så ni som fortfarande är vakna och pigga som lilla mig sov gott :) 


Hos Bästavän!

Go kväll alla! 

Just nu sitter under en jävla massa filtar jag och Rina har byggt en koja haha av massa filtar som vi ska sova under inatt om det nu blir så mycket sovande.. men det får vi ju se! Så ja vi har kämpat nu i någon timme för att få vår koja perfekt men den håller ihop än sålänge med 3-4 filtar och tvättklämmor perfekt asså så prova gärna haha ne men nu ska vi sitta och nörda lite vid datan sen får vi se vad vi mer hittar på snackar nog en massa skit med hela natten lång men ni får ha det så super mysigt denna vackra fredag.. kommer bilder sen på kojan och sånt Kramisar!


RSS 2.0