Skolan..

Just nu sitter jag i skolan och ska göra något ekonomiarbete haha fattar verkligen ingenting men jaja så kan de va..har inte så mycket att berätta. Ikväll blir det balettträning längtar till Torsdag som fan för då är det streetdance och sen kommer jag att vara ledig på fredag för jag ska till Stockholm så klockan 6 på morgonen avgår tåget från lund mot Stockholm längtar som fan :D
men jaja har inte så mycket mer att berätta det är nog bäst att jag slutar skriva nu innan läraren kommer in och får damp så pusspuss hörs sen!

Film + Mys med mig själv !

nu ska jag lata mig som fan ska kolla på Princess Diaries mycket trevligt puss !






Helgen !

Ja jag vet att jag inte har bloggat på typ ja hela helgen eftersom jag har varit hos underbara söta Frida och haft sjukt jävla fucking kul så de finns inte ord för de !
men iaf nu e jag hemma igen och det är fortfarande lika tomt utan min kära bror och sen vill mamma möblera om mitt rum så ja då får hon fixa med de..skönt att någon annan kan göra de så slipper jag :D
så ja har nog inte så mycket att berätta mer än att jag ska typ gå och lägga mig vid 8 idag haha är as trött !
så ja ni får ha de så super bra puss !

bild från helgen :D kommer fler sen tror jag !


Tack för helgen !


Jag drömmer,tänker,längtar och saknar !


Tobias Karlsson <3

Tobias Karlsson en vän för livet en underbar person som alltid finns där när man behöver honom en person som verkligen visar att han bryr sig, du är som en bror för mig !
varje gång vi chattar och snackar och allt så gör du mig alltid så glad..
varje gång jag har varit deppig och nere och typ inte pallar något så hjälper du mig upp..du hjälper mig att gå den långa vägen som jag aldrig skulle klara gå utan dig ! ett stort tack till dig för att du verkligen hjälper mig upp varje gång jag ramlar eller känner mig osäker. Vi har inte träffats på riktigt men ändå så gör du mig hel du är en älskad vän ! och jag hoppas vi ses någon gång i framtiden för du är nog den snällaste människan på jorden !
är så otroligt glad varje gång du hjälper mig stanna varje gång jag vill försvinna.
mitt liv har inte varit lätt men allt börjar bli bra jag börjar trivas i skolan och du gör mig alltid så glad du får mig börja älska livet.. som jag en gång hatade mest av allt jag tyckte livet var världelöst inte värt att leva och allt !
men du får mig att gå vidare att börja se frammåt och inte tänka bakåt !
du är en person som jag aldrig kommer glömma..aldrig någonsin!
du berättar hur värdefull jag är och du får mig börja älska hela mig för en ända gång i hela mitt liv.
så känner jag mig vacker och betydelsefull.
du hjälpe mig upp och tog tillbaka min glädje !
Du har fått mig att börja tro på livet !
tobias första gången vi började snacka så trodde jag att du skulle va som alla andra idioter men jag märkte snabbt att det verkligen inte va så..du va speciell du brydde dig.. du bad mig inte äns visa något i cam som alla dem andra idioterna.. för det ända du ville se va mitt ansikte inget annat.. och du började berätta att jag behövdes här på jorden !
Tack en gång till för att du verkligen gör mig hel igen !
du är en underbar och älskad vän och jag kommer aldrig glömma bort dig Tobias Karlsson
som fick mig börja tro på livet och fick mig att våga leva vidare ! <3



Tränat !

Då har man precis kommit hem från träningen :)
streetdance haha den jobbigaste dansen som finns känns de som..
handlar ju bara om styrka nästan så ja mycket styrke träning blev det idag :)
men de är ju alltid kul eller vad säger ni men jag har nog inte varit med om något värre denna dagen va helt sjuk ! men jaja nu ska jag käka något sen ska jag nog bara sitta vid datan och lata mig puss !



  Dance is my life !


Underbara du..

ja i tisdags så stack jag hem till rina efter skolan.. mycket trevligt!
och vi hade riktigt roligt som vanligt.. och sen hade vi en liten mini piknik kan man säga haha vi satt och tjockade oss med chips och coca cola och vi spelade även lite kort också..och skrattade som fan !
sen så ja gick vi mest runt och snackade och kollade på när några spelade fotboll.
En underbar dag iaf och mycket trams och många skratt hihi älskar dig så jävla mycket gumman !
en underbar vän som har stöttat mig i 9 år snart.. som har tröstat mig varje gång och som verkligen bryr sig och skyddar mig över hela sitt hjärta du är älskad gumman glöm aldrig de !! <3




Fyfan..

Jag har nog aldrig blivit så sur i hela mitt liv eller jo de har jag nu överdrev jag men iaf fyfan vad sur jag har varit idag..du säger att du älskar mig men du ljuger om de.. du pussar på mig och håller om de som om du menar de men de gör du inte ! det känns som óm jag bara är ett jävla provningssak som du ska få pussa på och hålla om men du bryr dig ändå inte om mig på de sättet jag började tro och började lita på dig..jag hade hoppats på att börja starta något nytt som du sa ! men nej jag tror inte de längre !
ha de bra !!!

Äntligen !

Jaa verkligen äntligen har danserna börjat igen :)
har längtat som fan så nu om någon timme ska jag träna :)

Måndag: Balett
Onsdag: Jazz och Modern (tror jag)
Torsdag:Street
sen kanske balett i malmö någon dag med men vi får se hur det blir :))

ja men nu ska jag väl förbereda mig packa alla saker m.m puss puss :)

bild på mig från typ ja precis :)


<3

Jag har kommit på hur en pojkvän ska vara !

Han ska vara som en bästavän som man kan lite på och kunna berätta allt för !
och han ska verkligen visa att han bryr sig om dig.
Man ska liksom kunna göra allt med han..
bara ha kul som om man va bästavänner !

Efter allt mitt letande..efter alla svek
efter alla saker du gjorde
efter alla gånger du ljög för mig
efter alla gånger du va falsk
efter alla gånger du skämdes över mig
efter alla gånger du snackade skit bakom ryggen på mig
efter alla gånger du inte älskade mig för den jag va!

så kan jag inte glömma dig !
jag vet inte varför men så e det bara !
på något sett saknar jag dig !

_______________________________________________________________________________________________

Lite bilder på mina ögon !(har inga andra just nu)








Sova Hos Frida !

Imorgon ska jag sova hos Frida så hon kommer och möter upp mig i hässleholm sen så ska vi fika och snacka lite sen blir det dra hem till henne och kanske fixa inför myskvällen :D sen ska vi till Amanda och hämta min datasladd som är saknad som fan men jaja.. kommer bli underbart älskar våra små prat stunder och när vi snackar massa skit
men men har inte så mycket mer att berätta än att jag längtar tills imon så sov så jättegott så hörs vi puss puss :) 

bild på fina oss <3 


Tack mamma !

älskar dig mamma tack för allt jag får..
sen blir det mer shopping när man kommer till stockholm men dessa fina sakerna fick jag
:D 

Dessa vackra skorna sen är de en jacka också men kan inte hitta den på hemsidan så jag lovar att fota den när den kommer puss puss.. Mamma jag älskar dig !

Ingen rubrik!

Det är bara här jag kan skriva ut vad jag vill och tycka vad jag vill..this is my place här kan jag skriva om allt jag kan berätta allt och verkligen få ut allt jag vill få ut och innan jag börjar så ni som ska kommentera något onödigt om ni nu inte tycker detta e rätt eller så..så skit i att läsa min blogg för här gör jag som jag vill detta är min plats så passar de inte så dra ! och detta skriver jag för att jag måste få skriva ut allt !

Varför ska man behöva gråta varje kväll..alltid innan jag somnar så tänker jag på allt hemskt som hänt. Det är liksom inte så lätt att sluta tänka på det är liksom något man bara har kvar i huvudet som man aldrig kan glömma. 
Jag har börjar bli mig själv igen..jag försöker vara glad och lycklig men ibland får jag även spela. Jag försöker leva livet och tänka positivt och frammåt men som sagt de är verkligen inte lätt.. Ibland önskar jag bara att jag kan komma till en helt ny värld nya människor ny miljö allt nytt börja om på ett helt nytt liv liksom glömma allt som var !
Jag har försökt länge att försöka glömma allt men det går inte det får ta sin tid. 
jag vet folk som skojjar om hemska saker som hänt och händer..men jag ska berätta för er om ni hade varit med om dem hemska sakerna så hade ni inte skrattat åt de eller skojjat om de ! Men de är något ni aldrig förstår om ni aldrig kommer vara med om de ! Jag tycker bara de är så lågt mot dem som verkligen är utsatta.. 
Jag har precis sett en film som påminner väldigt mycket om mig.. Och jag grät verkligen när jag såg den jag tänkte bara på allt som hänt och händer.. 
Jag minns en gång i mitt liv då jag mådde som sämst. 
Ibland skadade jag mig själv och ville bara bort här ifrån.. 
men man vågade aldrig man visste inte var man hamnade man visste inte hur saker skulle bli.. 
och idag är jag glad att jag inte lyckades även om jag ville de mest av allt då.. 
så är jag faktist väldigt glad att jag inte lyckades och jag hoppas verkligen inte att jag kommer må så jävla dåligt som jag gjorde de..hade ni bytt liv med mig så hade ni förstått nu ni som läser kanske bara tycker detta är löjligt men om ni skulle varit mig så skulle ni inte tycka de jag lovar !
Varje kväll ställer jag samma fråga till mig själv när ska tårarna ta slut ?
men de gör dem nog aldrig.
Jag vill vara glad,glad på riktigt utan att behöva spela jag vill ha riktiga känslor jag vill bli älskad av dig på rätt sätt de är så mycket som jag önskat och bett om men ändå aldrig fått.. 
När ska jag bli glad på riktigt vara lycklig över att vakna en ny underbar dag med ett leende på läpparna.. 
leendet kommer fram när jag går ner från trappan går in till mamma och e första hon säger är "oh vad fin du är" men jag vet inte om jag e glad på riktigt och tänker efter om jag verkligen e så fin som hon säger nej istället går jag upp på mitt rum igen och kollar mig i spegeln och kollar på mig och ska se om jag duger. 
Jag vill att folk ska älska mig för den jag är 
och vara stolt över mig för att jag verkligen är som jag är!

tror jag ska försöka sova nu om de nu kommer gå.. puss!

Bokad Stockholmsresa :D

Ja mamma ringde mig idag i skolan och hon skulle berätta att hon bokat en liten mini resa till mig och henne till stockholm mycket trevligt..Tack mamma jag älskar dig ! så ja de blir nog super mysigt. Skolan idag var väl helt okej det var som vanligt saknar att va ledig bara men de får gå.. så nu hade jag tänkt att gå ner och äta lite sen lägga mig i sängen och kanske kolla film jag vet inte.. jaja puss puss :)










STOCKHOLM HERE I COME !

Godmorgon !

Klockan är snart 10 över 5 på morgonen och jag ska upp nu typ och fixa mig och förbereda käka frukost m.m och sen blir de att dra iväg till tråkiga skolan asså sommarlovet har gått så jävla shabbt knappt kännts som sommar och det har varit dåligt väder och massa men jaja ska iväg med mamma och bästis på massa små resor till varma länder så de blir nog bra :D Men iaf har inte så mycket mer att säga än välkommen tillbaka till helvetet !
så ja nu blir de börja plugga och skit som sagt nu börjar allvaret men men ha en trevlig dag puss !


Jag är hellre blind..än att behöva se dig med någon annan !

När mina ögon är öppna ser jag dig..när mina ögon är stängda ser jag dig och mig!

Har sjukt tråkigt så här kommer lite fina bilder <3



Lite bilder från Hästveda och Hässleholm.










Bakar äppelpaj klockan 3 på morgonen :D











sitter och snackar och tjockar oss med chips :D






Lite glass med :D




På bussen och ute :)















Älskar dig Frida <3






3-6 på morgonen :D





































Hahah orkar inte ladda upp fler men avlutar med min och Fridas fina tallrik på viking haha
ja så såg den ut efteråt haha och amandas och alice tallrik va typ helt ren och fin men men vi råkade väl spilla lite mycket :) lägger in flera en annan dag kanske puss puss !







Middag med familjen.

Ja då hade mamma dukat fint och så och gjort supergod mat :)
Andreas hade ätit så de blev bara jag mamma och pappa sen snackade jag och mamma om att åka till Stockholm och så jag kan va ledig i typ 3 - 4 dagar superkul bara shopping och gå ut på resturang och äta de bästa är att mamma betalar ju :D  så ja jag hoppas de blir så men jaja tack för den goda maten mamma puss puss !



fotat med mobilkamera så inte så bra bild men skit i de :D <3

Dags att möblera om rummet :D

Detta gjorde jag i natt när jag hade tråkigt och idag ska mamma och jag fortsätta :D <3




Nagelfilar :)

Jag fick dessa fina nagelfilarna av pappa  så tack så mycket daddy :D <3



Även Fast Du Inte Lyssnar Så Vet Jag Att Du Hör Ändå !



I MISS YOU SO FUCKING MUCH !

Har tråkigt !

Ja jag e uttråkad så de får bli en sån här sak :D


18 tjej frågor
1. Har du ett par rosa string? Ja inte bara ett par !
2. Vem var den senaste du pussade? Vet inte Frida kanske :)
3. Är din mobil rosa? Ja skalet e iaf !
4. Vilka är din favoritfärg? ROSA !
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? Många!
6. Gillar du nån nu? nja tror de
7. Vad gjorde du inatt? Satt vid datan och sov lite :D
8. Och i förrgår natt? Va på festival och va med frida,amanda och alice :D
9. Vad gör du innan du ska sova? Sitter vid datan och smsar
10. Kan du prata med din mamma om allt? Nej
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid?  Kanske
12. Har du varit gravid? Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? Ja klart !
14. Choklad eller glass? Båda
15. Push-up eller T-shirtbh? vet inte
16. String eller hipsters? String
17. Klackskor eller sneakers? Båda
18. Kjol/klänning eller jeans? Olika typ
Tio fakta frågor
1. Hemstad/ort? Eslöv
2. Hårfärg? Blond
3. Längd? 1,59
4. Frisyr? Olika typ
5. Ögonfärg? Blåa
6. Skostorlek? 36/37
7. Humör? sur för skolan börjar imon !
9. Civilstatus? Singel just nu iaf !
10. Vänster eller högerhänt? Högerhänt
Tio saker om mitt liv
1. Har du nånsin varit kär? Jadå
2. Tror du på kärlek? Ibland
3. Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? Ja
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? Jag vet inte kanske
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? Nej
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom? Ja
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? Vet inte de beror på
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? Kanske de Kanske
10. Tror du på kärlek vid första ögonkasstet? Vet inte kanske
10 snabb frågor
1. Kärlek eller pengar? Kärlek
2. Cider eller öl? Cider
3. Dag eller natt? Båda
4. One night stand eller förhållande? Vet inte
5. Tv eller internet? Internet tror jag
6. Pepsi eller cola? smakar likadant :D
7. Vild fest eller romantisk hemmakväll? Romantisk hemmakväll
8. Färgfoto eller svartvita? Färgfoto
9. Telefonkontakt eller face to face? Face to face
10. Bilddagboken eller myspace? ...
Tio ''Har du någonsin?''
1. Har du någonsin blivet upptäckt när du smitit ut? Vet inte kanske någon gång dem har inte brytt sig iaf
2. Har du någonsin viljat ta livet av dig? Japp tyvärr
3. Har du någonsin gjort något du ångrar? Ja
4. Har du hoppat bungy jump? Nej men ska
5. Har du nånsin varit med i en olycka? Ja
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? Nej
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? Har jag kanske !
8. Har du nånsin gått på bio ensam? Nej
9. Har du nånsin varit otrogen? Nej
10. Har du nånsin tyckt att världen suger? Ja
Tio random frågor
1. Saknar du någon just nu? Ja
2. Är du glad? Nja lite
3. Är du fundersam? Ja
4. Är du uttråkad? Lite
5. Är du hungrig? Lite
7. Är du ledsen? Lite
8. Är du trött? ja ganska
9. Är du utlänning? Nej
10. Vilken klass går du i? 9B
Om mig
1. Kan du något språk mer än svenska? Ja (Engelska och lite Spanska)
2. Namn? Nikita
3. Vart bor du? Eslöv
4. Hur många barn vill du ha? 1-2
5. Vill du gifta dig? Det är klart !
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? Både och !
7. Har du ätit sushi? Nej och tänker inte prova heller
8. Favoritglass? Många
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? Fan vet jag
10. Humör? Vet inte de e upp och ner !
2 ''Skulle du vilja'' frågor
1. Skulle du vilja vara längre? Ja
2. Skulle du vilja dricka dig full nu? Ja hade iaf blivit på lite bättre humör
9 st ''Kan du...?'' frågor
1. Kan du röra på öronen? Lite
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Haha dem tror dem kan de men nej !
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja om jag e sur så !
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Nej
7. Kan dina vänner lita på dig? Självklart !
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har jag redan gjort för ett bra tag sen
9. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nej knappt :D
10 st ''Har du...?'' frågor
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
3. Har du syskon? Ja en bror som e 22
4. Har du ljugit på någon fråga? Nej
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Vet inte någon gång kanske
6. Har du varit full den här månaden? Ja lite
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Har inget bättre för mig så fråga på
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Ja
9. Har du pussat någon som är äldre än dig? Ja
10. Har du haft ett förhållande med någon som är äldre än dig? Ja

onödigt !

hahaha ja jag har fått vissa kommentarer ja som e så onödiga haha om jag nu råkar skriva fel eller något så behöver jag inte bli påmind för de jag bryr mig liksom inte så om ni försöker få mig på sämre humör så verkar de inte funka så bra tyvärr så ni behöver inte kommentera såna onödiga saker för de e bara ni som förlorar tid på de haha hade jag varit er hade jag inte lagt ner energi på de men jaja ni gör som ni vill men nu vet ni att jag inte bryr mig ett skit om vad ni säger jag lever mitt liv och mår bra med de så ha en bra dag puss puss !

Ingen Rubrik !

Ja  som sagt jag har inte varit vid datan på typ 2 dagar eftersom jag har varit hos Frida och på hlm festivalen mycket trevligt och rolig efterfest efter haha :) men iaf jag ska försöka hinna med detta men nu har jag skolan och dansen att tänka på så.. men ja vi fotade en massa också så ska lägga in bilderna när jag orkar haha är så jävla trött nu vill bara lägga mig i sängen och sova. Jag tror jag ska möblera om mitt rum med men nu får jag vell gå ner till mina kära föräldrar och va lite social med dem puss puss !

Hos Frida :D

Ja.. vid halv 9 tiden så va man sjukt ledsen och bestämmde att man skulle dra till Frida så då gjorde jag de :)
och då blev man på mycket bättre humör.. och nu kollar vi skräckfilm som e sjukt läskig haha vi skrek som fan men men ja och nu sitter vi vid varsin data och många skratt blir de också vet inte vad jag ska skriva mer :) mer än att vi ska ju till hässleholmsfestivalen imorgon och jag ska sova här tills på Söndag :D sen blir de hem och förbereda sig inför skolstarten tyvärr pallar verkligen inte börja skola igen men aja nu ska jag fortsätta ha kul med frida puss puss <3

Underhåller mig själv :)

Ja när ingen e så prattglad och sprattlig och uttråkad som mig så får man ju underhålla sig själv :)
som jag verkligen e bäst på :) Jag har ritat lite skrivit lite sjungit och dampat och gråtit och ja lite sånt alla känslorna på en och samma gång :) haha åååhh nu tänkte jag på den " här kommer alla känslorna på en samma gååång"  haha ja de blir min nya låt jag ska sjunga inatt men här kommer lite bilder från mitt underhållande :) pallade inte fota mer men jaja puss puss :)


Min mat idag :)

så jävla gott så de finns inte ! <3



Underbar låt ! <3


It's True !



Jag skryter inte gärna och jag spelar inte känd..
Men jag föddes till stjärna och kommer dö som legend!


...

Ja har tyvärr inte skrivit så mycket..har inte haft så mycket tid eller tid och tid har knappt orkat har bara sovit hela dagarna..hinner fan knappt gå upp fören jag ska sova igen..men jaja så kan de ju va så hade tänkt packa lite för ska till Frida på fredag förmiddag och lämna sakerna och fixa mig så ska jag ju sova där..och så åker jag hem på söndag för vi ska på hlm festivalen Fredag och Lördag men de kan ju bli skojj jag tar ju såklart med mig systemkameran och datan. De jag mest längtar till är att få träffa Frida har inte snackat med henne på as länge..så måste verkligen träffa och snacka med henne men jaja de va vell de jag hade och säga puss puss.

video inlägg




sjukt rolig kväll/natt med rina, många glada skratt med världens bästa.

Stolt över min bränna :D


idiot!!

 

KommentarTid 
Anonym om Sorg & Rädsla !:
Jag vet att du inte älskar zack längre , så bara hitta en ny





Asså en sak ska du ha jävligt klart för dig vem du nu e ! Jag älskar zack och de vet han själv och jag ville inte att de skulle bli såhär de va inte precis något jag önskade mest av allt faktist så va de verkligen de sista som jag ville skulle hända..så kom inte och säg detta bara för att du e avensjuk eller något..
och han väntar på att jag ska komma tillbaka jag gjorde slut för att jag blev sårad inget annat.. Jag älskar han okej så bara hållkäften och skaffa dig ett liv..
än att sitta och kommentera dumma saker som du kanske tror jag ska bli på dåligare humör än jag är på.. men de går inte tyvärr jag bara blir så jävla sur på sånt inget annat !!!! IDIOT !!!!!!
08 Augusti, 19:53  

Sorg & Rädsla !

Att känna sorg och rädsla är nog den hemskaste känslan någonsin! Att känna att man knappt vågar gå utanför dörren..för att man är rädd att något ska hända..något som kommer vara värre än allt de andra..att tänka att mitt liv kanske slutar idag. Jag har aldrig valt att må såhär jag har inte bett om att råka illa ut..Det är något man får leva med..Om gud nu ville att jag skulle leva varför gjorde han då så attt jag fick skit och bara vill försvinna.
Jag har legat här i min säng länge och funderat på livet varför jag inte kommer bli lycklig igen..jag tror jag vet varför nu men de behöver jag inte ta här.. Fattar inte varför världen ska vara så jävla orättvisst..visst de e inte bara jag som har de svårt jag vet jag har vissa vänner som också mår skit som har blivit misshandlade hela sitt liv ovh jag vet hur dem känner sig ! så jag skriver inte detta för att alla ska tycka synd om mig för jag vet hur svårt de är att försöka leva vidare med den känslan för alla bilder  kommer upp i huvudet vad man än gör man minns händelsen så väl så de e sjukt.. :'(

Den bortglömda ängeln Kommer kanske aldrig hitta tillbaka !



Igga bilden !

HässleholmsFestivalen :D

Ja då va de bestämmt att man drar till hlm festivalen fredag och lördag och sover båda dagarna hemma hos frida :D underbart.. och nu ska jag bara ha kul inget annat bara ha kul med dem som fan haha jag och frida har redan planerat lite hur vi ska göra de  kul :D Men ja de kommer nog bli super kul hoppas jag..få komma ut lite och verkligen försöka känna lycka som jag hoppas kommer gå sen efter festivalerna så ska jag och frida sitta vid datan typ hela natten kanske..och hitta på lite skoj och flumma oss med vet inte vilka som ska sova där men då blir de nog sjukt kul med alla :D men nu är de bara att längta tills man får träffa alla underbara tjejerna som man har saknat så otroligt mycket :) <3 



Hoppas de blir en rolig kväll med tjejerna <3

Finns de ingen som kan förstå?

Ja ni som vill läsa..ni läser men nu måste jag bara skriva ut min känslor..men kommentera inte något dumt skit i att läsa då ist !

Jag mår väldigt väldigt dåligt och det vet nog många av er att jag gör. Men de finns ingen som förstår ingen fattar vad jag menar har legat i sängen nu kanske en timme och bara skakat av gråt de e inte den tjejen jag vill va ! :'(
Jag har varit med om mycket skit i mitt liv som jag verkligen försöker glömma men de e inte så lätt de är de verkligen inte varje liten sak som man gör så kommer allt upp i huvudet..Jag önskade att någon där ute kunde förstå mig på riktigt kunna komma hem till mig mitt i natten och verkligen snacka ut och fatta att personen förstår mig på rätt sett.. och alla ni som säger att de blir bra igen tyvärr jag vill de mer än något annat men så kommer de inte bli..skiten fortsätter jag e tvugen att leva vidare..Under en tid så skadade jag mig själv..behöver inte ta upp var och hur och sånt här men jag mådde så pass dåligt så att jag va tvugen att ta ut ilskan på någon ville bara försvinna mer än något annat de vill jag ju nu med ! Men då va de hemskt varje kväll satt jag och skadade mig allvarligt och jag ångrar mig än idag men de är inte så lätt när man knappt vet var man ska ta vägen bara går runt i en cirkel och får panik och känner att man inte hittar någon lösning och bara trillar ihop på golvet av gråt och hoppas på att någon ska komma och göra allt bra igen..men tyvärr så sa jag inte hur jag mådde jag ville inte att folk skulle lägga ner sin tid på mig..som dem kanske inte hade gjort heller så varje dag kom jag med ett leende på läpparna och försökte vara glad och låtsas att hela mitt liv va perfekt men de va de verkligen inte det är de inte ens än idag tyvärr.. Jag va glad utanpå men innuti orkade jag knappt en enkel fucking dag !
Kan inte förstå varför jag ? ingen är värd detta ! alla gånger jag försökt försvinna från världen och fortsätta min resa uppåt men har aldrig lyckats ! Jag vill va flickan jag vill va personen jag va innan folk säger att dem gillar mig precis som jag är men ni ska veta de är inte jag de e någon helt annan sóm jag bara spelar för jag har inte hittat tbx till den jag var ! Den lilla bruden som aldrig tog någon skit ! var tog hon vägen ? som sagt jag vill inte ha de såhär längre jag orkar inte.. Jag förstör allt..jag förstörde för en underbar person eller förstörde och förstörde gjorde inte ha glad på något sett.. skitsamma de e vell bara att vänta och se hur de blir ! :'(
.. Kan verkligen inte sova!!!  Får bara ångest hela tiden..panik för allt varje gång innan jag ska försöka somna så kan jag inte tänka på något annat än allt skit som hänt mig !! :'(
antar att jag får sitta här vaken varje kväll/natt och vänta ! puss!!!


Fattar inte ?

Nej jag fattar verkligen inte vad de e som händer kan inte sova nu förtiden :o
Jag hade somnat så skönt..och drömmde underbara drömmar om dig..det hemska är att vakna upp ur drömmen och inse att den inte e sann.. Jag sov verkligen helt underbart de känndes som om du låg och höll om mig och aldrig släppa taget om mig som du lovade mig ! Sen efter kanske två timmar efter vaknar jag ja nu vid 1 vaknade jag..och fattar inte vad som händer.. ställer frågan till mig själv VAFAN är det som händer med mig..alla i familjen klagar på att jag blir samalare men jag äter ju som jag brukar :o jag märker inte att jag blir samalre jo igår förstod jag lite och upptäkte innan jag skulle dra till makee att när jag skulle ta på min ring på mitt finger så va den jättestor asså den brukade sitta helt perfekt innan..eller e de bara jag som inbillar mig. Vi får se hur de blir!
du vet om att jag önskade att du va här..du hade iaf fått mig le igen och fått mig somna om lika skönt som jag sov och lika underbart som jag drömmde om dig ! pusshejj !






Det va oss jag drömde om och ingen annan..
Drömmen va nog den mest fantastiska drömmen i hela mitt liv!!


De va denna världens underbaraste sjöng för mig ! <3


Du <3

Jag älskade när du satt där och söng för mig med din underbara fina röst och verkligen visade att du brydde dig om mig och älskade mig ! Men antar att de inte blir så längre..jag vet vilken jävla idiot jag är och jag vet att jag gör fel hela tiden men kan inte hjälpa de men du ska vet att jag va glad hela tiden verkligen superglad och superlycklig så du anar inte varje sekund och minut som du kollar mig i ögonen så förstår jag verkligen att jag e speciell för dig ! dem andra skiter jag i vad dem tycker men jag vet att du e stolt över mig och att du inte bryr dig ett piss om vad folk tycker om mig de e stort väldigt stort..liksom de brukar vara så här..om en berättar för en annan att jag e en hora tex ja då tror personen på de utan att kolla med mig först men sån är inte du..du känner mig du vet att jag inte e något av de..tack för att du e annorlunda och inte som alla andra de gillas..men nu vet jag inte om vi ses mera..något jag önskar mer än allt annat. Tack! <3

Längtar !

Ja imorgon drar jag till makee trevligt trevligt, va nyss inne och kollade vädret så jag visste vilka kläder jag skulle ta fram till imorgon eftersom den här lilla sömntutan ska vara hos han redan vid 10 imorgon bitti :o så måste jag förbereda allt :). Så ja de skulle bli lite molnigt men ändå sol så de e ju positivt..inte för kallt eller förvarmt. Men iaf jag fattar inte hur makee kommer orka upp haha vi brukar sova lika länge båda två ju :) Men iaf nu ska jag nog fortsätta förbereda inför dagen imorgon..ha de så bra puss puss!!


6 Augusti

Ja idag har jag inte gjort så mycket sov till halv 3-3 och sen när man vaknade smsade man lite med makee och sånt..och Jag hoppades på att han skulle komma ikväll..men de blir nog inte så tyvärr men de va en kul kväll igår :) Så ja de blir vell bara sitta framför datan och lata sig typ och kanske kolla någon film..men vem vet han kanske kommer och överraskar mig vilken sekund som helst haha..En sak till det är faktist mammas och pappas bröllopsdag idag så Grattis Grattis :D pusshejj


Kvällen/Nattens Outfit :)


5 Augusti

idag blev man väckt av rina sån jävla damp jag fick på henne :o har aldrig varit med om något värre..haha hon trycker upp godis i ansiktet och springer runt och välter ner allt asså de känndes fan som om man hade en jävla mamut här som hade fått ett psykfall :o men iaf så lyckades hon få upp mig vid 12 :o men egentligen så skulle jag sovit till 4 som jag önskade att jag hade fått men nej inte när man e med rina då får man gå upp vid 8 men nu va hon snäll hade hon väckt mig vid 8 vet jag inte vad jag hade gjort asså :o.. men ja och jag är fortfarande lite sur för att jag inte fick sova :( men jaja sånt e livet..  Jag hatar dig rina..de va de jag ville säga puss !


spola fram till 50 <3



så jävla fin ! <3

Shop to you drop !

Idag va jag och rina i Malmö och shoppade loss som vanligt..mycket trevligt och många skrattanfall. Ja man fick ju lite saker med sig hem också :D och just nu sitter vi här och ja flumar lite då och då och jag sitter och snackar med makee..ett bra tag sen man snackade med han. Ja men vi ska vell fortsätta vår lilla underbara natt nu så puss hej så hörs vi sen ! <3






Förlåt..är bara så jävla sur nu så jag vet knappt var jag ska ta vägen jag trodde vi hade något som skulle hålla föralltid men nej de blev inte så..inget blev som vi planerade för någon dag sen att du skulle köra runt mig i din första bil och att jag skulle bli den första som fick åka..men vem vet saker kan förändras saker kan bli som man önskade..men just nu vill jag bara va ensam och gråta ut och samla mina tankar tack för dem 11 underbara månaderna de blev nästan ett år som vi hade sett fram emot.. ha de så bra..du vet att jag älskar dig fortfarande innerst inne men just nu vill jag bara glömma de som var och börja om ! puss

<3

I'd cross the desert to be where you are.
All the things I'd do to be close to you.
A million miles wouldn't seem that far,
I'd go anywhere just to win your heart.
 

 


Brors byxor :D

haha ja jag skulle bara se hur de blev.. så jag provade min brors byxor och tyckte de va jävligt snyggt älskar den stilen när de e lite pösiga byxor och ja :D för har aldrig hittat i affärerna som jag verkligen gillar så varför köpa när man kan ta storebrors kläder :) så dem har jag tagit av honom och kommer aldrig släppa taget om dem :D älskade verkligen dem !

och så här såg de ut :)


Varför ska sommaren ta slut så snabbt?

Ja rubriken säger allt.. jag älskar verkligen sommaren bara ta de lugnt och sola och bada och umgås med kompisar :) ja men iaf min dag har bestått av att sola och bada som jag nog ska gå ut och göra snart igen för de va så underbart skönt :) finns nog inget bättre..sen imorgon blir det va med rina vi ska nog till nova och shoppa loss lite sen ska vi hem till henne  eller mig så ska vi sova över eller sova och sova tror nog vi kommer vara uppe hela natten :) Men japp nu ska jag ut i det fina vädret igen och slappa. puss hejj !

blir en bild från idag <3


Till alla mina fina änglar där uppe som jag saknar otroligt mycket!

Vi har fått ett liv för att leva de fullt ut ta vara på de innan allting tar slut. Efter ett ögonblick kan dem du älskar vara borta, nu för tiden sker de dödsfall alldeles för ofta. Jag börjar bli rädd över hur livet ser ut idag, nu för tiden är det bara minnen som finns kvar. Håll hårt i dina nära innan det är försent för dagen kommer när du får prata till en gravsten. Jag vet hur de känns att älska och sakna när man ber på allt att ängeln kunde flyga tillbaka. Livet är orättvist och alldels för kort men våra änglar finns där fast dem är långt bort. Jag tror att dem ser oss och jag tror att dem hör oss och stöttar oss i de val som vi gör. Tänk hur många som har lämnat världen för tidigt..tänk hur många anhöriga som har lidit. Förmycket olyckor har tagit människors liv..för att man råkar vara på fel ställe vid fel tid. För mycket våld,droger och krimminalitet och det är förmånga som blundar för denna verklighet..och jag förstår mig inte på sveriges rättsystem. Stå för den du är.. allt blir vad du gör de till.. men tänk efter det är aldrig värt att ta någons liv.

Så tänd ett ljus för alla dem som har gått bort!

Våra änglar som i himmeln vakar över oss!

Ta vara på ditt liv och allting som du fått för
alla vi vet att livet är för kort !


Ni vet att jag saknar er och jag hoppas att ni ändå finns kvar där upp någonstans och väntar på mig..Gud tog tillbaka er alldels förtidigt. Jag va inte redo att ta förväl av er så tidigt !
Det som hänt er är något jag aldrig kommer kunna förstå..det hände bara på ett ögonblick helt obegripligt!
Jag älskar er av hela mitt hjärta glöm aldrig de ! <3


en rolig natt :D

Japp nu har man snart varit uppe en natt till :D
kul att lära känna en massa folk :D
haha men nu ska jag snart kolla film tror jag haha vet inte vad jag ska skriva äns men jaja ha de bra alla underbara människor :D puss.


Bästa vänner i 9 år idag :D

Japp nu har jag och älskade Rina varit bästa vänner i 9 hela år och de firade vi med tårta och massa roliga spel i trädgården på gräsmattan mycket mysigt :D och nu ska vi ja jag vet inte vad vi ska hitta på men de får vi vell se vad vi gör :) men iaf här kommer lite bilder från vårt firande :D 
Grattis till 9 fucking år gumman <3



RSS 2.0