Tjosan!

Go Kväll! 

Tyvärr har jag inte skrivit ne jag vet, har varit med älskling ganska mycket eller ja typ hela veckan. Sportlovet har varit chill, jävligt skönt att vila ut sig och sånt shiiiitt men imorgon börjar helvetet igen såklart :/ men det är väl bara att stå ut ända in i det sista så det är bara att kämpa antar jag ;)

Har precis kommit hem från babyyyy! Det har varit en supermysig kväll hos han men det är det ju alltid så ;) 
Önska bara att det aldrig tog slut vill inte åka hem från dig! Men vi ses ju imorgon kanske i think.. Ne jag vet inte vad jag ska göra nu sitta i min underbara säng i min ensamhet med mitt underbara godis och försöka sova lite. Jo jag kan ju visa mina smycken från Style By Tyra :D Där finns massor med fina smycken och även kläder osv så ni borde gå in och checka så kanske du hittar något som passar just dig ;) www.stylebytyra.se







En ring med ett hängkors på.





En ring där det står hope. 



Armband med kors på. 





Till Älskling!

Nu bär det iväg till älskling, han har precis kommit hem från växjö typ. Så ska hem till han nu och vara där till kl 11 någon gång ikväll. Vet inte riktigt vad vi ska göra tror nog vi mest ska snacka och mysa lite och kanske kolla någon film eller något. Har precis duschat och fixat mig lite, tänkte visa vad jag har på mig så här kommer snabbt lite bilder på min "kvällsoutfit" eller vad man ska säga! Men ni får ha det så superbra hoppas ni alla kommer ha det lika underbart bra som jag kommer ha det ikväll! Heeejjjddåååå!<3 
















Svar


Svar: Jag vet faktist inte riktigt, men ska till han ikväll så får se om jag tar med mig kameran kanske. Men ska försöka få in en bild på han och mig så snart som möjligt. 
Kram<3

Kärlek!




Foto..


















<3


...

Kan verkligen inte sova.. Har försökt ett antal gånger.
Ligger och tänker på massa saker och vill bara ha en person här just nu men han kommer nog hem imorgon hoppas jag för det är sjukt tomt här utan honom. 
Vet inte vad jag mer ska säga än att jag är på jävligt dåligt humör och är trött men kan inte sova (perfect)

Kolla precis ut genom mitt fönster..Vafan trodde verkligen vi skulle få vår nu när all snö nästan va borta men nej såklart inte, det snöar sjukt mycket ute och är typ storm. Vinter är det värsta jag vet hatar verkligen det det är så mörkt och kallt! Men det är väl bara att hoppas på att snön försvinner snabbt igen! 
Ne nu ska jag nog försöka sova lite orkar inte vara uppe Godnatt alla fina människor!<3 




Tack Pappa!

Tack älskade pappa för de rosa underbara fina golfbollarna, jag lovar att vara ute och spela mycket med dig till våren och sommaren. Det ska bara bli lite varmare först! 
Men du är världens bästa pappa och jag älskar dig super mycket ville bara att du skulle veta det! 
pusss du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!<3 









Knas!

Haha världens bästa men samtidigt sjukaste dag! 
Rina hur fan lyckas man? Men iaf Rina kom hit någon timme efter att jag hade lämnat rasmus på stationen eftersom han skulle till Växjö..tyvärr :/<3 
Sen kom Rina och då började vi med att laga tacos så hade vi ingen köttfärs så vi va tvungna att dra ner på ica och handla det sen när man kommer innanför dörrarna så ser jag och rina jordgubbar framför oss och vi ville bara ha så vi bestämde att vi skulle göra choklad doppade jordgubbar. Efter det gick vi hem och satte igång med maten den blev faktist lyckad och vi blev väldigt förvånade för det är inte ofta vi lyckas haha tro mig! 
Sen gick vi upp på mitt rum och snacka lite skit och störde oss på människor som verkligen borde växa upp och sköta sitt eget men såklart finns det annorlunda människor här i världen. Sen gick vi ner och spela Playstation. Sen upp igen och prata lite och skratta och sånt som vi alltid gör sen snacka jag lite med Rasmus och sen ner och så skulle vi göra våra jävla choklad doppade jordgubbar haha, så ville jag göra chokladen i en kastrull men så sa mamma att vi skulle ta mikron men såklart borde jag inte lyssnat på henne så vi ställer in chokladen och kör på där sen ser jag att det ryker som fan inne i mikron haha så jag tar ut den och lyfter på locket haha och hela jävla huset blev rökfyllt, så knas asså så kunde man knappt andas för det va så mycket rök och sen e rina så dum så hon lyfter upp röken så den kommer ännu närmre brandvarnaren hahaha, och ni ska veta att detta är inte första gången vi har gjort sånt här hos rina blev det värre haha! och jag tror inte att det är den sista gången heller haha det kan jag nästan lova! 
Så vi fick springa ner till hemmakväll och köpa ett nytt choklad såklart, men det blev ganska lyckat, brände ändå lite choklad men det gick ;) Tack för kvällen underbara människa älskar dig puss bästavän! 



LYCKLIG CHEY!

Just nu är jag nog den lyckligaste tjejen i världen! 
Rasmus Ullman du är det finaste som finns jag menar verkligen det!
Idag blev det du och jag den 19 Februari 2012<3 
Ett datum man aldrig kommer glömma, vad som än händer kommer du alltid ha den största platsen i mitt hjärta och det vet du om ;) 

Vi har varit vänner ett tag och tiden gick och jag börja få känslor för dig otroligt starka känslor! 
Jag kan inte sluta kolla på dig, man blir så glad bara du ler mot mig och säger att du älskar mig! 
Den finaste känslan som finns! Men som sagt jag älskar dig Rasmus Ullman! Utan dig är jag halv..<3 



Varje sekund i din närhet, varje dag har kännts rätt. 
Vill alltid ha dig nära i din famn är jag som tryggast, allting som jag lever för allting som du skapat, det är så underbart att veta att du finns där alltid backa upp min rygg. 
Du är den du är och ingen annan, Du är min glädje mitt ljus i det mörka. 
Du är underbar, du är så fin, allt man vill ha!! Det är du som får mitt hjärta att slå, ett liv utan dig hade jag inte klarat av det är du som får mig att vilja stanna, det är du som visar rätt väg för mig så jag inte går vilse igen, du får mig att må så jävla bra. Varje gång jag är ledsen får du mig att börja skratta och le igen! 
Du är killen som verkligen visar vad du vill, du skäms inte för något du är dig själv och skiter i vad andra säger och tycker! Och när du är dig själv det är då jag älskar dig som mest!! <3 
Tiden stannar när jag är i din närhet!!!
Jag Älskar Dig Mer Än Vad Du Tror!! <3
19/2-2012<3 Dagen då jag blev hel igen!

Sorry!

Hej på er! 
Tyvärr kanske jag inte kommer kunna blogga så mycket på ett tag eftersom det är en sak som påverkar mig väldigt mycket som jag inte vill ta här just nu, kanske en annan dag när jag behöver skriva av mig men just nu så känns det inte som en bra ide att snacka om det, men som sagt detta är väldigt väldigt jobbigt för mig och i mellanåt vet jag knappt var jag ska ta vägen. Ni som har varit med om samma sak förstår nog men vissa andra förstår verkligen inte. Jag vill tacka de personer som verkligen ställer upp för mig och får mig att känna mig stark, ni betyder mer än guld och världens dyraste saker! Jag älskar er Mamma, Pappa, Bror, Rasmus, Rina och det finns flera men detta är personerna som står mig närmast just nu! Och vet exakt vad de handlar om och hur jag känner mig! 
Ni ska veta utan er hade jag inte varit den jag är idag jag vet inte ens om jag hade funnits kvar för detta får mig att må så jävla dåligt! 

Men varje gång jag är i din närhet så är jag trygg du får mig att glömma de hemska och du får mig börja skratta och le igen! Du vet vem du är! 
Och jag älskar dig sååååå otroligt mycket! 

Men ville bara berätta det så ni vet ifall jag kanske inte bloggar på ett tag! 
Puss Nikita! 














Alla Hjärtans Dag!

Glad alla hjärtansdag alla underbara människor<33
Ja och jag vet att jag inte skrivit på en vecka men har verkligen inte haft tid, har haft annat mysigt för mig vettni ;)
Men nu håller jag på att städa rummet och dunka musik har precis kommit hem typ och när man kommer hem ligger där en paket till mig som är från mamma och pappa ni är så underbara ni två FAN vad jag ÄLSKAR er <3
fick en tavla som jag önskat mig ganska länge och den stämmer precis in på mig så bra val :) 
Men nu ska jag ner och duscha och göra vid mig sen fortsätta städa lite sen kommer en underbar människa hit och ska tillbringa dagen med mig, så nu måste jag kila men ni får ha en superhärlig alla hjärtans dag och hoppas pån att ni får det lika trevligt och underbart som jag kommer ha det miljoner pussar till er mest för att det är denna dagen idag men hejdå <33 

Den här fick jag av mamma och pappa! (super snygg och true words!)





Och en liten bild på min outfit idag! ;)


Tisdag 7/2

Förlåt att jag inte har kunnat skriva ett inlägg idag eller jag gör ett nu men, innan idag och visa lite bilder och så men eftersom vi har varit på min skola i Hässleholm och varit på möte med lärarna så ja :/
Men tänkte skriva lite snabbt innan jag ska sova, efter de så körde mamma och pappa mig till stationen här i Eslöv för jag skulle säga hejdå till Rasmus som åkte till växjö innan ikväll <3 :(. Sen kom min kära bror och hälsa på eftersom han ändå hade varit i stan och tatuerat sig. Jag saknar dig sjukt mycket ska du veta, vill ha dig här hemma så jag hoppas du inser hur mycket du behövs i mitt liv så du kan flytta hem igen men visst du måste ju växa upp och gå vidare som alla andra men du är grymt älskad och saknat puss på dig kära bror! <3

Imorgon är det Onsdag och det innebär att det är längsta dagen i skolan.. Pallar fan inte!! 
går till 20 i 4 fyfan säger jag bara! 
Och efter de ska jag fan bara hem och sova så sjukt skönt kommer de bli och sen är det bara att vänta på Rasmus att han ska komma hem. 
Men nu ska jag spela lite sen ska jag sova godnatt alla underbara! <3 



Måndag 6/2

Tjosan Hoppsan! 
Idag har det väl varit okej i skolan, i början va det lite jobbigt men sen hade man väldigt kul på svensk lektionen med Cajsa och Matilda M haha ja många skratt blev det iaf.. Haha ni gjorde fan min dag. Tack för att ni finns där för mig det uppskattar jag verkligen, Ni får mig att vilja gå till skolan i fortsättningen så tack för en super härlig dag tjejer, älskar er!<3 

Lite bilder från dagen! 


Så jävla snygga! :D



Söta Cajsa på bild, fråga mig inte vad hon gör haha!<3



Glasssss!

Fyfan vad gott, jag hoppas ni blir frestade nu ;)
Ne vad ska jag säga, har inget att göra just nu har så sjukt tråkigt så de finns inte!
Sen kan jag verkligen inte sova heller eller jo fast ändå nä är sjukt trött i kroppen men samtidigt pigg.. fråga mig inte hur det går ihop haha orkar inte tänka på de nu :D 
Men tror jag ska spela lite och njuta av min underbart goda glass men ni får ha de så super duper bra och sov gott allt söta människor så ska jag försöka hinna med att lägga in ett snabbt inlägg imorgon men har tyvärr fullt upp ska plugga sen ska jag träna 2 timmar eller mer typ :/ men vi får se om jag hinner puss och godnatt! 




Skogen

Här kommer bilder från skogspromenaden lite sent men har inte hunnit lägga in dem, det var väldigt kallt kan man ju säga höll fan på att dö jag och rasmus men mycket trevlig pratstund och många skratt blev det, vet inte vad jag mer ska säga, jo jag såg ett rådjur men såklart så råka jag skrämma iväg de för att jag själv blev rädd för de... inte speciellt lyckat. Vet inte vad jag mer ska säga, jo imorgon är det skola som jag verkligen inte orkar men det är väl bara att ge mig iväg och fixa skiten.. Ne nu ska jag gå ner och hämta lite glass tror jag haha jag e fan konstig det är fan typ 10 - grader ute och jag ska käka glass men ja så är det haha puss puss! 



















det var inte alla men ni får nöja er med dem ;)
sjukt läskig husvagn haha rasmus ville att vi skulle gå dit och kolla om där va någon sen när vi va halvvägs så sa han tänk om de kommer ut en sån galning och skjuter haha och då tog jag inte ett steg närmre den! :) 
sen de huset e sjukt läskigt med ! :o 
men trevligt va det iaf :D <3


Från Kärlek Till Hat!


Är jag inget du vill ha? 
var det dig som jag älskade? 

Jag har så många frågor, dom du inte vill svara på, du säger att du älskar mig, att du vill förstå!
Inte lätt för mig när det va du som dissa mig.. Jag gjorde vad som helst för dig men kan ändå inte hata dig!? 
Även fast jag vill men känslorna är svåra, jag kommer aldrig kunna glömma att det var du som såra!
Du knäckte mig på mitten och brännde upp min tro, att du dissa på sms är det de du kallar mod? 
Säg mig vem är jag för dig? Du fucka upp allting och gick vidare utan mig! 
Vi höll ihop och du sa att du älskade mig men känns fan bara som skitsnack efter att du lämnade mig!
Du hällde salt i mina sår och vet inte var jag står när du valde att gå utan att säga hejdå!
Vart ska man börja finns så mycket jag vill säga, jag känner inte dig längre var det dig som jag älska? 
För allt ditt skitsnack gjorde mig bara så jävla lack!! 
Det var aldrig någon kärlek det var bara rent hat! 
Du har förstört så mycket för mig efter de som du har gjort och i mina ögon just nu så känner jag inte dig! 
Du svek mig.... Mitt hjärta är dödat och känslorna förstörda!! Du sa vi föralltid men nu är jag ensam kvar!
Jag gav dig mitt hjärta men fick tillbaksa de sårat!
1 år med dig va såklart underbart men när skiten kom fram blev jag bara sopad under mattan!
Jag offrade allt fanns alltid där för dig när det behövdes efter allt jag gjort är det mig som du glömde!
Att du kunde svika mig är fan ett mirakel.. Du slutade bry dig, förhållandet blev sämre att höra av dig va något du inte orkade längre. Din otrogenhet fucka allt och ja de va fegt jag vet!
Du tog mig som en lek det känndes som en dröm men detta var verklighet att du aldrig älskat mig va något jag insåg! Fick reda på allt av min kompis det va svårt och jag trodde aldrig de, mitt hjärta tog de hårt! 
Älskar dig fortfarande det försvinner inte fort, men jag hatar dig mer för allt som du har gjort! :'(






Underbar Dag!

Godmorgon alla jag har precis vaknat (12:35) och de första jag gör är att ta upp datan och ska skriva ett inlägg! 
Det va verkligen underbart att vakna av solsken, känndes som om det var sommar men jag kommer väl dö om jag går utanför dörren :o Men det klarar jag nog eftersom jag tänkte sticka till skogen och även fota lite och gå en promenad eftersom jag måste ut och få lite luft och se om jag kommer må lite bättre och det får vi ju hoppas på :)
Men nu ska jag gå ner till pappa och käka lite frukost puss puss ! <3  


Godmorgon!

Nu kommer här ett snabbt inlägg till haha, har väldigt tråkigt som ni kanske märker.. Men iaf här kommer lite morgonbilder på mig såhär såg jag ut när jag vakna haha väldigt fina ;) 
Ne nu får jag sluta babla och gå ner och kolla tv eller något och släppa ut hunden och lite sånt shit.. Men ni får ha de så jättebra så hörs vi ikväll någon gång kanske ska ut med familjen i skogen med min älskade hund eller så tar vi det imorgon eller på lördag och då lovar jag fota en massa! Hejdå så länge :)




Streetdance!

Orkade inte lägga in bilderna från igår, la bara in när jag träna balett, men efter de träna jag hip hop/ street dance så här kommer lite bilder på de med :) 
Älskar streetdance så jävla underbart är det haha blir så glad av musiken och rörelserna :D 

Hemma idag igen tyvärr träningen tog nog kol på mig :( blev sämre istället för bättre som jag trodde och det innebär att jag nog inte kommer få träffa min kära kusin och hans kompis imorgon, som jag ville jättegärna men det får man ju såklart inte för mamma asså föräldrar kommer på massa regler för att plåga oss, men det är väl deras  jobb antar jag :/ skit i de nu! 
Nu ska jag nog ringa pappa och be han hämta mc donals's mat till mig ;) är så sjukt sugen på det och de känns som om de är det ända jag kan få i mig just nu tyvärr :/ Men ni ska jag kila iväg pusshajj!! 



Titta och njut! ;)

Filmtajm sen sova!

Tänkte bara säga godnatt till alla härliga människor, nu hatar jag allt så mycket så jag hoppas jag inte vaknar.. Mamma och pappa ni förstår mig inte så säg inte att ni gör det för jag vet att ni inte gör de.. Nu ska jag snart gå ner och bre några goa mackor och sen ska jag kolla klart på min film ska se alla 3 step up igen haha :D dem e så bra!! 

Sitter här och drömmer mig bort vill verkligen hitta en underbar kille, längtar som fan att få ha någon som kan hålla om mig och älska mig för den jag är och som inte går bakom ryggen på mig!! hatar att vara ensam och nu när de är alla hjärtans dag såklart ska man vara ensam då med! Men det är väl bara att vänta och hoppas på att den rätta killen kommer en dag för du grabben i need you now!! ne men nu ska jag fixa mina jävla mackor och sätta mig och fortsätta sura pusshejj!! :(

Träna,Träna,Träna!!

Jag vill verkligen lyckas, jag tänker fan inte ge upp bara för massa idioter försöker förstöra för mig, nej jag ska fan lyckas!! Jag ska göra min dröm till verklighet, jag ska bli den tjejen jag alltid drömt om att få vara! Mig själv! 
Jag älskar dansa jag älskar stå på scen ooch ta emot publikens jubel och applåder, det är där jag hör hemma, jag ska fortsätta kämpa även vad ni än säger eller gör, så kan ni inte stoppa mig att sluta göra det jag älskar mest på hela jorden! Det är mitt liv, min luft.. Även om jag har mått dåligt lagt allt åt sidan ett tag så är det inte försent att ge det ett hopp igen precis vad jag ska göra, även om jag mår dåligt så ska jag fan inte visa de! Jag ska vara den glada och positiva tjejen jag alltid varit och hon är tillbaka!


Det värsta man kan göra är att ge upp sin dröm!
Vissa kallar mig stark, andra kan inte förstå hur jag kunde klara det.  Svaret jag ger dem är att man måste ha viljan, viljan till att kämpa och gå vidare och verkligen arbeta sig igenom allt bit för bit och låta det ta sin tid. Vilket inte är det lättaste. Jag satt i skiten länge med ångest och allt sånt där och var tillslut på väg att ge upp alltihop och försvinna men här är jag idag, en glad och lycklig tjej igen som har stora förväntningar på framtiden. En tjej med mycket bakom sig och erfarenheter av vad livet hårda sida kan ge. Idag efter lite mer än 1 års kämpande är tjejen som en gång alltid gick runt med ett leende tillbaks igen och den här gången är hon här för att stanna!  Hon gick från hel till krossad, till hel igen! 

Just keep smiling and trust yourself,  no matter what!

Bilder från dagens träning (här hemma)





Det va allt för mig pusshejj!! :D


RSS 2.0