Hemma från Spanien :)

ja då va man hemma igen..har haft två underbara veckor med min älskade zack.vi har hittat på massor med skoj spelat tennis, kört golfbil..badat och solat och shoppat såklart ;) har faktist varit riktigt härligt. 
Men ja vet inte vad jag mer ska skriva. Jo de blev lite problem när vi skulle åka hem..för vi skulle flyget från Alicante flygplats till madrid sen vidare till köpenhamn. Men så blev de inte.. för vårt plan från Alicante var jätteförsenat 1 ½ timme typ och vårt plan från madrid till köpenhamn skulle gå 11:45 och vi landade i madrid 12:15 så vi hade missate de. Så vi gick direkt till informationen och frågade hur vi skulle göra och om där gick fler flyg till köpenhamn idag..
Men de gjorde de tydligen inte så dem sa att vi skulle få bo på ett hotell över natten och att flygbolaget betalade allt mat och sånt  typ så de va bra..och vi fick jättefina rum. Men man ville ju egentligen bara hem för att man var så sjukt trött men vi stack dit och checkade in så mamma och pappa fick ett rum och jag och zack fick ett eget så de va ganska positivt att vi slapp sova med dem :D och sen vid 2- halv 3 serverade dem middag som var jättegod.. sen klockan halv 9 var det buffe´ men vi hann shoppa och bada i poolen och sola innan  de :) sen efter de gick jag och zack upp och badade i de mysiga badkaret och sen kröp vi ner i sängen och hade de jättemysigt och kollade på Spansk Disney Channel. men nu ska jag ner och hjälpa pappa laga mat. men vi har massor med bilder ska bara orka lägga in dem men de fixar jag i kväll eller imorgon :) puss puss.

15 Juni <3

I måndags så va man en liten stund med älsklingsbästis sen ringde zack mig vid 6 typ och frågade om han kunde komma och de kunde han ju såklart så han kom och vi gick igenom resväskorna lite sen kollade vi på Lost sen somnade jag och sen igår (Tisdag) så va vi mest hemma och chillade och kollade på film mysigt mysigt ;)
så ja idag är det Onsdag och imorgon åker vi..alltså Torsdag den 16 Juni <3 
så idag har vi varit i trollsjön och gått runt och fotat lite och haft det mysigt :)
och just nu ligger zack och håller på så får damp på han..han är som en liten jävla barnunge ! 
men ja nu ska vi vell packa klart inför imorgon och kanske äta något gott och sen ska vi vell kolla lite på Lost. 
just de glömde de viktigaste jag och zack blev tsm igen i måndags :) <3 puss puss lovar att skriva innan jag åker Kram! (här kommer bilder från vår lilla promenad i trollsjön )


Lördag,Söndag och Måndag..

Japp dem 3 dagarna har jag tillbringat med min älskade rina vi har haft underbart kul som vanligt..säg nåon gång vi aldrig har kul liksom ? Ja men vi har mest latat oss och så..och vi skulle kolla klart på Lost men så blev de inte för båda somnade direkt typ..:) Vill bara säga att jag älskar dig så otroligt mycket rina du finns där för mig och allt jag kanske har skrivit såna här texter om dig typ 2032849326920 gånger men vafan jag skulle kunna skriva flera tusen biblar om bara dig för du är så underbar vi har alltid kul har fan aldrig gått en dag då vi inte haft ett leende på läpparna..Jag älskar verkligen dig du får mig på bra humör när jag e ledsen du får mig och att orka kämpa vidare även fast jag vill ge upp..Många så kallade "vänner" har sagt att dem finns där och kommer aldrig släppa mig bla bla bla skillnaden mellan dem och dig är att du aldrig har lämnat mig vad jag än gör så har du aldrig lämnat mig för du älskar mig för den jag är du är inte som dem andra som bestämmer vem jag ska va med och hur jag är du har bara varnat mig ett antal gånger då jag aldrig lyssnat på dig..alla gånger jag har råkat illa ut..hade jag bara lyssnat på dig från början och inte sagt inget kommer hända allt blir bra så hade allt ont som hänt mig aldrig hänt..Jag va så godtrogen mot alla människor.. för mig så va alla människor snälla men så va de inte men vafan man lär sig av sina misstag bara att jag gjorde om de flera gånger utan att fatta att detta va inte rätt. Men även om jag va en idiot som inte lyssnade på dig så fanns du där när det hade hänt du kom fram och kramade mig du tröstade mig i timmar du är en ängel utan vingar rina ! Jag har varit en idiot de vet jag men att du stannade kvar och fanns hos mig som du alltid gjort får mig fan att börja böla..så just nu sitter jag och tänker på alla gånger du ställt upp för mig och tårarna bara rinner. Gumman tack för alla gånger du gjort mig hel igen.. Tack för att du är den du är och ingen annan. 
Jag älskar alla våra slagsmål i sängen ;) haha kan låta lite konstig men de e så jävla kul att brottas och slåss med dig i sängen.. det är alltid du som vinner men vafan du är som du är. 
så gumman jag vill bara att du ska veta att du är ljuset i mitt liv. 
Av alla stjärnorna på himmlen så är det du som lyser starkast! 
Du gör min dag.. <3 
JAG ÄLSKAR DIG RINA OMERAGIC VÄRLDENS FINASTE OCH BÄSTA SYSTER ! (L) 




9 ÅR I HÖST OCH FLER SKA DE FAN BLI ! 
ALLTID DU OCH JAG SYSTER (L)

Film istället för Lan ! <3

Ja det blev inte mycket lan igår..eftersom internet la av och alla var typ trötta så vi har kört igång lanet idag ist.. får hoppas på att internet inte lägger av och att vi inte blir så trött men iaf idag hade vi skolavslutning och vi har precis kommit hem typ..och dem två nördarna satte sig direkt vid datan och började nörda såna dära pang pang spel xD
ja så eftersom de inte blev något lan igår så kollade vi på filmen RIO ist mycket rolig men tyvärr somnade jag vid halva för jag va så jävla trött :) ja men nu ska jag spela lite spel i min typ altså :D <3

Har ni inte sett den..så tycker jag att ni ska de för den va sjukt rolig ;)

Lan med Zack och Oscar !

Ja då blir det lan idag/natt då sen är det skolavslutning imon och sen ska vi antagligen fortsätta lanet.. just nu sitter jag och zack och lyssnar på musik och väntar på oscar typ :) 
Har inte så mycket att säga mer än att jag hoppas att de blir en lyckad kväll utan bråk och sånt skit..
ne men nu ska jag fortsätta lyssna på musik med zack och sitta och chatta lite..hörs sen puss puss <3


pappa du gjorde min dag <3

Tack för dem underbart goda jordgubbarna :D 
Som verkligen fick mig på mycket bättre humör <3 









Nu har jag jävligt ont i magen :o <3 
Men gott som fan va de ! :p

Onsdag 8/6

Ja vad ska man säga vi åkte till Lund med klassen idag mycket trevligt. Sov ju hos Zakkeman inatt och vi kollade på Lost och fjantade runder som vi brukar göra ;) Vet inte vad jag ska berätta mer.. Men en sak till som jag och zack kom på idag att det är bara en vecka kvar tills vi åker typ :D SPANIEN HERE WE COME ! <3 och imorgon så slutar vi tidigt vi skulle städa och ha någon brännbolls skit vetifan vad det va men skit i de och då ska jag sova hos zack igen från Torsdag-Fredag då vi har skolavslutning fan vad skönt de ska bli :D Och det ska vi fira med att Lana hos zack tror jag de blir eller blir de kanske hos Oscar fan vet jag de får dem bestämma men hoppas på en rolig och lyckad kväll..Fast dem kommer nörda pang pang spel medans jag kommer nörda mina älskade spel jag tror ni förstår vad de e för spel de e inte sånt där pang pang iaf haha inte min typav spel de ;) 
Japp men nu har jag inte så mycket mer att säga Kram :) <3 
_____________________________________________________________________________________







Hej du vet vem du e.. Jag vill bara berätta för dig hur mycket jag saknar dig och behöver dig. 
Visst jag borde inte sakna dig och vilja ha dig men jag kan inte sluta tänka på dig/oss alla våra minnen allt vi hade..Jag älskar dig fast jag inte förstår de själv egentligen borde jag hata dig,avsky dig mest av allt men de går bara inte att hata en sån fin människa som dig. Du har behandlat mig som skit..och det vet du själv det dumma är att jag förlåter något som jag aldrig skulle göra egentligen men det är något speciellt med dig jag vet inte varför du har sårat mig, snackat skit om mig och massa flera idiotiska saker.. Men de går bara inte att glömma dig och det går bara inte att hata och avsky dig..Varför ska du vara så underbar ? 
Jag älskar dig okej det bara e så !

Siesta !


Ja jag var ju på siesta festivalen Torsdag-Lördag så här får ni några bilder men orkar inte lägga ut fler ! :)








Tack för alla dem trevliga dagarna :)<3












...

Jag får reda på allt du gör fast du inte tror de.. du ska veta att du kan inte ljuga för mig för jag får reda på sanningen förr eller senare. Jag är inte så jävla dum som jag ser ut även om vissa tror de ! 
Men nu får du välja dina vänner eller en jävla äcklig fitta !
Pallar inte med detta längre tänker inte ta skit mer är fan inte värd de. 
vill att du ska vara stolt över mig som du aldrig har varit verkar de som. :'(
alla gånger som jag blivit sårad av dina lögner ! :'(



Vafan ska jag göra ?

Jag trodde jag skulle komma över allt..allt vi hade men nej så fort man ser dig så kommer minnena upp. Jag vill komma över dig och jag försöker men de går inte det blir bara skit av allt. Jag vet själv att efter spanien så kommer vi inte träffas fören skolan börjar asså allt e över nu men jag kan inte förstå de. du säger att du saknar mig och vill ha tbx mig men då kan du inte mena de när du håller på med 20 000 andra tjejer snälla vad får du ut av att såra dina vänner och göra mig olycklig jag gråter fan hela tiden nästan. Varför lärde jag känna dig ? hade du bara glömt mig efter de björket så hade vi aldrig träffats och då hade jag aldrig behövt sakna dig så mycket som jag gör nu och jag vet vem de e du e på G med nu typ men du kan ta henne bara att du kommer inte få dina vänner tillbaka som du nyss förlorat..Jag försöker göra allt för att du ska må bra och vara lycklig. Jag sket i lektionerna för att du satt ute och grät, egentligen skulle jag skitit i dig men jag kunde inte det gick bara inte. Jag försökte bara glömma dig och skita i dig för ville inte veta av dig för att du gör som du gör.. Nu efter vi gjort slut och så har jag hört massa saker om dig och om jag hade fått veta dem innan det blev vi skulle jag aldrig blivit din. Men jag blev din och nu saknar jag dig så in i helvete så de går fan inte att beskriva. Kram Nikita..

RSS 2.0