Slappdag!

Idag är jag hemma från skolan eftersom vår klass ska på gymnasiemässa på olika skolor i hässleholm och jag ska ändå gå i lund i vilket fall som helst så mamma sa att det inte va lönt att jag stack dit idag. Alltid skönt med slappdag..och senare kommer nog zack hit tror jag så ska jag fixa lite mat till han sen sak vi slappa oss och snacka om lite saker vi behöver reda ut. Just nu sitter jag här och funderar på mitt gymnasieval men jag vet redan var jag ska in tror jag eftersom jag redan fått mina antagningspapper så hoppas jag på de Lunds Dans och Musikal Gymnasium blir det förmodligen så det kommer bli spännande man får ju hoppas på de bästa men nu har jag inte så mycket mer att prata om än att jag ska kolla på film En shopaholics bekännelser och kolla lite på min skola för jag ska ju dit på Söndag på öppet hus med mamma och pappa ;) men nu ska jag lata mig framför tv:en puss.





HA DE BRA NU SKA JAG MYSA :D <3

En sorgsen själ!!

Vaknar varje dag av sorg vet inte var jag ska ta vägen allt känns så meningslöst hela livet känns onödigt. 
Ett krossat hjärta som har varit sårat väldigt länge nu kommer aldrig att läka fören du blir den du var från första början du har bara blivit värre och värre och du vet vad jag menar..
Du säger att du älskar mig men hur vill du att jag ska tro det är inte så lätt att tro på dina ord. 
Men du ska veta att jag älskar dig så fucking mycket och saknar verkligen dig och den du var! 
men den du är nu älskar jag inte det går inte varför måste du göra allt som dina vänner gör ? 
varför måste du göra såna barnsliga saker.. om du verkligen vill vinna mitt hjärta tillbaka och göra mig hel igen!
så får du ändra dig för snart orkar jag inte mer och de vet du om, varje dag är jag ledsen, varje dag rinner tårar ner för min kind av panik och ångest på livet och på dig. Snälla jag ber dig kom tillbaka jag vill att killen som en gång fanns där och stötta mig och älskade mig ska komma tillbaka för du är den ända som kan göra mig hel det vet du om! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA DU BLI DIG SJÄLV VA DEN DU ALLTID VARIT OCH FÖRSÖK INTE VARA NÅGON ANNAN! 
för de kommer du aldrig vinna på jag älskar bara dig när du e dig själv för då är du som bäst tro mig! <3 
puss.

You Are The One Star I Love ! 


Men du måste bli dig själv! 
Jag vill ha dig hos mig varje minut och sekund 
du är älskad och saknad puss din Nikita<3 




Lars Ferris En STOR Saknad!

Igår så gick jag och zack till Lars grav (zacks pappa) och tände ljus och pratade om hur mycket vi saknade honom. 

Lars Ferris precis som rubriken säger jag saknar dig så sjukt mycket alla dem gångerna jag träffade dig var du så underbar en helt fantastisk person du finns i mitt hjärta all the time och det gör hela din familj också + katterna<3.
Jag vet att du finns här med oss även om du har gått bort det kommer du alltid göra. Du va inte redo att lämna din familj och alla nära och kära runt om kring dig och vi var verkligen inte heller redo att lämna dig, du var verkligen världens finaste ängel på jorden och nu är du världens finaste ängel upp i himmeln det är du som lyser upp himmeln Lars. Varje kväll när jag har tänt ljuset bredvid fotot på dig så kollar jag upp i himmeln och fäller en tår Lars jag vill att du kommer tillbaka. Varför blev det såhär det va ju inte såhär det skulle bli alla snackade om vad vi skulle göra när du blev frisk t.o.m min familj alla saknar dig och älskar dig så oehört mycket. 
Delicia (zacks mamma) berättar mycket om dig om vad du hittade på när du va ung det är jättekul att höra och din som är väldigt lik dig både i settet och utseende. Jag kommer aldrig förstå att du är död för du är fortfarande här med oss det vet vi, jag glömmer dig aldrig du med dina skämt och glada humor.
Nerför mina kinder kommer alltid tårarna rinna och du kommer aldrig försvinna ur mina tankar.
Den dagen mian tårar torkar den dagen kommer jag inte orka mer i livet.
Det gick så snabbt hann knappt säga farväl. En vän som dig kommer jag aldrig få..att vi har förlorat dig är de värsta som har hänt. Lars kommer aldrig glömma dig du är en underbar person och du har inte lämnat oss. 
JAG ÄLSKAR DIG.. jag skulle göra vad som helst för att få se dig en sista gång jag vill att du kommer tillbaka! 
sitter här med forsande tårar nerför kinderna och tänker på dig underbara vackra LARS FERRIS VILA I FRID !<3



KOM TILLBAKA! <3

Fars Dag!!

Idag är det fars dag och nu håller jag på att fixa mig för fullt sen ska jag ta tåget till höör och möta upp zack sen ska vi till min morfar så ska vi typ fira alla där det positiva med det är att det alltid är så sjukt god mat hos morfar hihi.. 
Sen åker vi hem med mamma och pappa och kollar film tror jag. Vet knappt vad jag ska skriva haha jo snart ska jag packa in pappas paket med och ska ringa zack med måste kolla om han e vaken ;) 
haha har inget att berätta.. Joo!! jag var ju faktist och shoppade igår med mamma det blev en del saker lite julklappar och så sen köpte jag ett par örhänge och två par leggins + ett iphone 4 skal och en nalle till vardagsrummet tyckte den kunde passa där. Sen blev det mest massa julklappar till massa folk. Fast mamma sa att vi ska dit nästa Lördag igen för att handla mer och att vi skulle vara där precis när dem öppnade så det lät bra tyckte jag så jag hänger gärna med dig mamsen<3 
Nä nu får jag väl fortsätta med de jag höll på med hörs sen pusspuss<3 

Grattis Bästa Pappa!<3
älskar dig.



Yees!

Äntligen har min Iphone 4 vit kommit som jag har längtat så nu har jag något att leka med hela kvällen/natten.
Dagen har varit helt okej i think.. tråkig skola sen var det streetdance träning mycket kul ;)
Annars mår jag väl sådär vet inte vad jag ska göra hela livet rasar vill veta sanningen.
Men inte så lätt när hela fucking världen snackar en jävla massa bullshit och ja du vet vem du e jag saknar dig men tror aldrig de kommer funka :/ Liksom du vet själv hur du är ellerhur? men vi ska prata om allt de lovar jag, jag måste bara få lite tid för mig själv. Har verkligen inget att säga helt sjukt men ja imorgon är det Fredag äntligen haha ne fyfan vad jag yrar nog dags för mig att sova :) Men ni får ha det så superduper bra så ska jag försöka skriva så mycket jag bara kan puss :)

får bli en bild på min fina underbara Iphone4 <3


8 November.

Just nu sitter man och snackar med haris och massa olika saker just nu tävlar vi om vem som har flest gosedjur haha men kul är det iaf :)
sen vetifan vad jag ska snacka om dagen har väl varit okej lite bråk med en viss person men pallar inte bry mig hon får tro vad hon vill hennes val jag har iaf sagt mitt och ja så vi får väl se..
Men ja jag ska nog snart sova och försöka repetera matteprovet i huvudet så jag kan klara de imon och försöka klara av dagen men pallar egentligen inte så jävla drygt.
Sen efter skolan ska man hem och fixa sig snabbt som fan inför träningen..
har bara 5 min på mig när jag kommer hem så det får gå snabbt.
Nu har jag inte så mycket mer att säga än ja godnatt alla puss.

Hahaha Haris du är för rolig.
En vän för livet !

Home Sweet Home..

Då var man hemma igen från älskade Frida saknar henne som fan men men man måste ju tyvärr gå i skola med som är så sjukt drygt jag orkar verkligen inte och speciellt inte när man är tvungen att träffa vissa idioter men det är väl bara att kämpa vidare tills allt är över. Jag är sjukt trött och har väldigt ont i huvudet så det blir nog tända brasan och lägga mig framför tven och glo film eller något. Har inte så mycket mer än säga än att jag har haft väldigt kul med alla människor som jag träffat och minnena är oförglömliga måste verkligen göras om!!
ja nu får jag sluta skriva innan jag somnar framför datan. Hörs imorgon pusspuss.<3

Hos bästa Frida..

Just nu sitter jag här med Hampus och Frida och är sjukt trött så ska nog snart skicka iväg han så jag kan få gå och lägga mig eftersom vi va uppe hela natten igår eller ja idag kanske man ska säga nej igår blir det eftersom klockan är över 12 ;)
Men kul hade vi igår ellerhur Frida och det måste verkligen göras om älskar dig gumman hoppas du vet de och glöm aldrig de lilla söta du. Nu börjar jag bli övertrött så vet knappt vad jag skriver. Men iaf jag ska vara här till Söndag. Önska verkligen att lovet aldrig tog slut..har så sjukt kul så vill verkligen inte hem. Även fast jag saknar er mamma och pappa måste ju vara lite snäll eftersom jag vet att ni läser detta så puss på er !
Imorgon så drar vi till snapphanecuppen en stund sen ska Frida och Elias va lite ensamma hemma hos Frida mysigt mysigt man vet aldrig vad dem hittar på ;)
så under tiden ska jag vara med Amanda :D vet inte riktigt vad vi ska hitta på men de löser sig sen ska jag till Frida igen och då kommer nog Hampus dit med så ska vi laga mat tacos blir det..det kommer bli jättebra får vi hoppas :) men nu ska nog Hampus snart hem sen ska jag och Frida ner och käka kebabpizza och sen blir det nog mysa i sängen med Frida. så ni får ha det så jätte super duper bra så hörs vi puss.


Cp bild men älskar dig gumman. <3


Tack för kvällen tönt :)<3

Seg dag!

Idag kommer jag nog bara lata mig med älsklingsbästis Rina eftersom vi va på night cup igår och va där till 04:00 på morgonen men kul va det. Senare idag ikväll någongång tror jag så ska jag till Hästveda till söta Frida och vara där till Söndag.

Och är väldigt förbannad eftersom min nya Iphone skulle komma idag men nej ! Då hade pappa ringt och snackat med dem och frågade när den kom men då sa hon saken att den inte kommer fören nästa vecka någongång kanske i slutet på nästa vecka..blir så sur dem kan inte säga en sak sen en helt annan aaaaahhh bajs på dem men det är väl bara att vänta antar jag. Men nu ska jag kolla Disney filmer med bästis kommer nog skriva mer ikväll ha det så superbra puss.


RSS 2.0