FREDAG!!

Äntligen Fredag!
Just nu sitter jag här i skolan och ska egentligen göra något NO arbete men det blir inte så mycket av det haha. Saknar min älskling så sjukt mycket.. vill bara hem nu och träffa han. Men idag ska jag och Rasmus nog till Malmö och shoppa och sen på kvällen ska vi kolla bio men det kan ju bli ändrade planer, men behöver lite nya kläder och skor så det kan nog bli trevligt! haha Rasmus är inte så sugen på att gå och shoppa men han har inget val, han får följa med även om han inte vill. Idag är det ganska chill dag eftersom vi slutar 20 i 2.. sen hem och fixa mig och kanske möta upp Rasmus i Lund sen vidare till Malmö eller så blir det att jag drar till Lund direkt efter skolan och möter han.. men får se hur vi gör. Jag tror nog jag har världens bästa kille, han förstår mig och älskar mig för den jag är och bryr sig inte liksom vad andra tycker han står för att han älskar mig och jag står verkligen för att jag älskar han som FAN!
Vet typ inte vad jag ska snacka om har bara jävligt tråkigt och det ända som kommer upp i mitt huvud är Rasmus. <3

Jag har verkligen hittat killen som älskar mig för den jag är, han som kallar mig för vacker istället för sexig. Han som visar vad han känner för mig. Han som tål ett nej utan att bli sur. Han som vill visa upp mig för hela världen. Han som ringer upp mig om jag varit sur och lagt på telefonen. Han som bara skiter i alla andra tjejer han kan få. Han som håller mig i handen framför sina vänner. Han som vänder sig om mot sina vänner och säger: Det är hon jag älskar!<3

Och det är verkligen sån du är.. JAG ÄLSKAR DIG RASMUS ULLMAN! <3


Tjugonioende mars..

Hellu.. 
Just nu sitter jag här i min underbara säng och kollar på när Rasmus och Anton (rasmus kompis) spelar guitarr hero haha rätt kul att kolla på dem! Idag så kom rasmus och anton till mammas jobb och mötte mig sen stack vi hem hit och så åt dem sen stack vi upp på mitt rum så nu sitter jag här! Men har inte så mycket mer att berätta så puss haaaajjj.. Älskar dig Rasmus! 




BLOGGPAUS!

Ja jag är så hemskt ledsen för att jag inte bloggat, men har verkligen inte haft tid.. har haft mycket med skolan och även mycket utöver de med träningen (dans) och varit med killen, och jag har fått frågor från någon anonym varför jag inte har bild på min kille, lyssna jag tänker inte lägga upp något som han inte vill om han inte vill att jag lägger upp bild på bloggen på honom så gör jag inte det! men det kommer komma bilder på oss så småningom i think.. Men om ni nu är så besatta av att se honom så gå in på facebook på Nikita Holmquist så klicka vidare till hans facebook? Men nu ska vi inte snacka om det mer.. Jag har precis tagit ett varmt och skönt bad saknades bara en person.. Rasmus! <3 Men han kommer jag träffa sen men längtar som fan! Idag är jag hemma från skolan eftersom jag var sjuk igår i skolan så fick gå hem.. men sov hos Rasmus för jag behövde verkligen hans närhet men det gör jag ju alltid så.. Men det var väldigt mysigt hemma hos honom så låg man där och lyssna på musik och snackade och han höll om mig och pussar mig på pannan och viskar att han älskar mig! Kan man hitta någon mer underbarare kille nej jag tror inte det! Älskar dig superduper mycket! Det är du som gör min dag värd att leva, det är du som lyser upp hela min dag! Men nu ska jag sova lite tror jag för mår inte speciellt bra men ha det så bra<3 



Ingen Rubrik..

Hej alla snygga bloggare! 
Just nu sitter jag här i min ensamhet och saknar Rasmus som fan vill bara att han ska komma hit! Inatt så sov rasmus här och sen imorse så försov han sig, not good men så är det när man ligger bredvid världens underbaraste tjej man vill aldrig gå haha ellerhur älskling? Ne men sen vid 10 stack jag till ungdomsmottagningen och snacka, sen stack jag till mamma och prata lite och nu sitter jag här och har inget att göra, funderade på att sova lite för är väldigt trött.. 

Igår var jag och mamma i Lund och shoppa lite, sen tog vi en fika på graffitii cafe det var riktigt gott, finns nog inget godare, älskar verkligen den maten så går knappt att beskriva med ord hur underbar den är!! Sen när vi kom hem så somnade jag och min hund tillsammans i soffan haha väldigt sött pappa tog foto på de så kan lägga ut de när han kommer hem tror nog han kommer när som helst :D men nu ska jag nog ta och vila lite och längta efter Rasmus puss älskar dig snygging! 
men ni får ha det så bra puuuuussss på er!<3 

Bild från igår fika med mamma på graffitii.. 


Jag och hunden som sover.. 



10 Mars

Tjenixen.. vet inte vad jag ska säga. Dagen igår tillbringades med Rina trevligt trevligt, vi kollade på nya footlose och paranomal activity 3 tack så mycket Rasmus för filmerna eller vad man ska säga du är bäst ;) 
Sen har vi inte gjort så mycket, Rina stack vid halv 12 tiden eller något jag vet inte, för hon skulle iväg till sina kusiner idag eller vad det var, så nu sitter jag här och gör ingenting, får se vad jag hittar på ikväll, tror inte det kommer hända speciellt mycket mest bara lata mig och kolla film, vi bor ju i Eslöv så inte sådär jättemycket att hitta på tyvärr.. men så är det när man bor i världens tråkigaste stad! Men nu ska jag dra och hitta på något pusshaaaajj!

Rina!

Just nu sitter jag här i sängen med bästavän (Rina) och ska snart ner och kolla Paranomal activity 3 så jävla kul det kommer bli, vi kommer väl antagligen pissa på oss eller något men det ska säkert gå bra ellerhur Rina? ;)
Så vi har precis varit på ica och handlat lite gott till ikväll när vi ska se film :) 

Idag har jag varit hemma från skolan eftersom ääähh det spelar ingen roll behöver inte ta det här, men iaf så har jag mest latat mig och sånt shit.. Sen vid halv 4 så ringde jag till Rina och fråga om hon ville va och de ville hon såklart sen när jag sa att jag hade gjort hallon muffins haha så ville hon såklart vara här! Men nu ska jag och rina hitta på något vad vet jag inte men vi kommer väl på något flummigt som alltid! puss puss ha det så super bra!


Jag älskar dig..





Mamma du betyder så sjukt mycket för mig, det är du som finns där även om man aldrig tror det, men det är ju verkligen så! Ens mamma förstår än bäst, hon vet exakt hur du mår bara genom att titta på dig. Förr snackade jag aldrig med min mamma om problem för jag trodde inte hon skulle förstå mig jag höll alla mina problem inom mig. Varje dag jag mår dåligt eller något har hänt, den första jag berättar de för är min mamma just för att hon förstår mig bättre än någon annan och man kan snacka med henne om allt! Jag älskar dig mamma och jag är så sjukt tacksam över att du finns där för mig och hjälper mig igenom denna tiden, och försöker få mig att glömma, du ställer upp för mig så sjukt mycket, hade gett dig hela världen om jag bara kunde för det är du verkligen värd och tusen gånger om! Du är min ängel, och jag kommer aldrig släppa taget om dig, jag kommer aldrig glömma dig, du kommer alltid finnas kvar inom mig vad som än händer så finns du alltid inom mig. Jag älskar dina goa kramar när du alltid håller om mig och aldrig vill släppa mig, jag älskar när jag ligger i din famn eller sitter i ditt knä när allting är skit, jag älskar att du förstår mig bara genom att jag fäller en tår så vet du vad det är!
Mamma jag älskar dig, jag vet har sagt det sjukt många gånger nu men jag gör verkligen de! Jag skulle kunna ta skott för dig. Den dagen du vill lämna mig ensam, den dagen är sista gången mina ögon ser ljuset! 

Mamma du gav mig ett liv, du gav mig kärlek, du gav mig allt jag behövde och du finns alltid där för mig! 
Och jag kommer alltid finnas där för dig med!<3 

År 1966 kom en ängel till världen och det var du mamma..Hoppas du vet hur mycket du betyder för mig, för utan dig hade jag inte funnits här..mamma du vet att jag älskar dig som fan för utan dig hade jag inte varit där jag är, du gav mig allt du gav mig livet som jag har, just därför vill jag att du är med mig alla dessa dagar. Jag vet att jag har skapat problem men det har alltid löst sig. Om du hade gått bort ja då skulle jag följt med dig för jag kan inte leva utan dig och det hoppas jag du vet, för du e mitt allt, mitt liv och min mamma. Vet bara inte hur jag ska kunna tacka dig för allt du gjort, du har alltid varit där och ställt upp för mig. Mamma du är allt för mig jag älskar dig, du e en underbar person, du är mitt kött och blod och jag vill inte leva utan dig, vill bara att du alltid ska vara här med mig. Jag är så glad att jag har en mamma som dig, du bryr dig alltid och ställer alltid upp för mig, de kvittar vad det än är, du är den där kvinnan som jag absolut älskar mest. Mamma om jag är ledsen eller på dåligt humör så kan du alltid få mig glad igen när det behövs, du är solen som lyser upp mina dagar och jag vill alltid se dig glad. Utan dig vid min sida så skulle jag inte klara detta. JAG ÄLSKAR DIG ALDRIG ATT JAG LÄMNAR DIG! 
STOR KÄRLEK TILL DIG FÖR DET ÄR DU VÄRD! DU ÄR DEN FINASTE ÄNGELN HÄR PÅ JORDEN! 

(OBS! TEXTSTORLEKEN BLEV KONSTIG I SLUTET)




















Hallon Muffins!








Finns nog inget godare ni måste testa här kommer receptet.<3 

1 dl

mjölk
50  gram smör eller margarin
2 st ägg
1,5 dl socker
2,75 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1,5 tsk vaniljsocker
1 dl hallon (ca)


GÖR SÅ HÄR

1. Sätt ugnen på 200 grader.

  1. 2. Vispa ägg och socker luftigt.
  2. 3. Tillsätt vetemjöl, smält margarin, mjölk, bakpulver och vaniljsocker.
  3. 4. Häll upp i muffinsformar och toppa med hallon. Frysta hallon kan gärna vara frysta när de läggs på.
  4. 5. Grädda mitt i ugnen, ca 11 - 13 min. (Är ju lite olika på olika ugnar...)

8 Mars

Idag har jag varit hemma och gjort Engelska eftersom det är en väldigt jobbig period just nu, har panik på massa saker och känner att jag har stor stress på väldigt mycket men man får väl hoppas att det löser sig med tiden, just nu orkar jag knappt tänka, och ni som tror att jag tycket synd om mig själv bara släng er i väggen och visst jag tycker att det är hemskt just nu men ni har fan inte rätt att skriva dumma kommentarer för detta är min blogg jag skriver vad jag vill här om jag nu vill skriva ut mina känslor så gör jag de, har inte bett er läsa den! bara så ni vet det! Men iaf tillbaka till ruta ett. Jag försöker kämpa vidare i skolan och allt men det är inte så lätt när man inte har någon ork eller kraft till något. Vill gå till skolan imorgon vill alltid kunna gå dit men det kan jag ibland inte tyvärr är det så man får ha det! Men nu ska jag plugga lite engelska till sen ska jag kolla TV och Rasmus kanske kommer, kan man ju hoppas men vi får se pusspuss!<3 


Bad Day!

Hej! 
Nej det är ju inte världens bästa dag precis, stack hem från skolan för har panik och ångest på väldigt många saker! Och sen när jag ska ta tåget hem från Hässleholm till Eslöv så hoppar jag på fel tåg så jag åker direkt till Lund det stannade inte i Höör och Eslöv och sånt shit! så får sitta och vänta i Lund i drygt 1 timme skitkul verkligen! Sen när jag väl kom hem så kolla jag lite på TV men grät för det mesta, så bestämmde mig för att gå upp och lägga mig och vila lite ist! Jag somnade ganska snabbt men sen vaknar jag av att Rasmus (Älskling) ligger bredvid mig, och det blev såklart en underbar känsla och trygghet att han var där hos mig, men det blev fel de med, behöver inte ta det här men Jag älskar dig! och förlåt!  

Nu ska jag gå ner och äta pannkakor med pappa och snacka lite.. Men ni får ha det så jättebra, bättre än min dag iaf puss på er!

Hemma igen!

HejsanHoppsan! 
Nu har jag precis kommit hem från Göteborg..Och hoppas på att Rasmus snart kommer hem för vill verkligen träffa honom, känns som en evighet sen vi träffades men det var ju i fredags. Just nu sitter jag i min underbara säng och ska nog snart kolla på någon film och bara lata mig och smsa lite. Ikväll om jag inte ska sova över med Rasmus så ska jag nog tillbringa kvällen med mamma och pappa framför TV:n. Ne nu ska jag ta och sätta på en film och ta det lugnt! puss puss ha det gött<3 




Vila i frid!

Älskade farfar, du mådde verkligen inte bra men du kämpade ändå! Men idag tog dina krafter slut den 1 Mars valde du att flyga upp till himmlen som den finaste ängeln! Jag älskar dig och jag saknar dig otroligt mycket. Idag skulle jag fråga pappa om vi kunde åka och hälsa på dig på sjukhuset för ville verkligen träffa dig, för jag visste att du snart skulle försvinna. men du kommer aldrig försvinna från oss även om du har lämnat jorden så finns du alltid kvar i våra hjärtan älskade fina du! Jag hann inte säga hejdå till dig! och det gör mig ännu mer ledsen för jag ville verkligen få träffa dig en sista gång! Idag i skolan har jag tänkt på dig hela dagen och hur du mår på sjukhuset! Men pappa ringde och sa att du gick bort i morse så nu vet jag att du mår bra iaf du slipper lida! Och det är jag glad över! Du var så underbar mot oss du skojade alltid med oss när vi va små och du lekte med oss, nästan varje gång va sjuk så passade du och farmor mig när jag va liten! Farfar du försvann för snabbt<3
Jag önska att du kunde komma tillbaka till oss här nere på jorden och jag önska att jag kunde göra dig frisk!
Jag vet hur mycket alla saknar dig och vill ha tillbaka dig men du kommer alltid finnas i våra hjärtan. Utan dig här nere känns de fel, det känns liksom som om alla pusselbitar e på plats utom en och de är du! <3
Du var ängeln utan vingar, nu sitter du på ett moln och vakar över oss! Jag vet att du mår mycket bättre nu och det gör mig lycklig men är lika olycklig för att du inte finns här hos oss mer! Alla minnen med dig lever ändå kvar och de kommer dem alltid att göra! Farfar jag älskar dig glöm aldrig de, jag kommer aldrig glömma dig! ALDRIG! 
Mina tårar blir bara fler och fler! Till minne av dig älskade farfar! 
Vila i frid 1937-03-27 till 2012-03-01<3 
Vi kommer alltid att minnas dig! 



Bild på Farfar och Farmor!<3

RSS 2.0