hatar att se dig ledsen!

Precis vad rubriken säger..visst du har gjort fel ett stort jävla fel men låt inte de hindra allt roligt du har framför dig..Bry dig inte vad dem säger om dig. Lev ditt liv och var stolt för den du är tänk allt roligt vi ska göra imorgon ska vi sova hos oscar och ha sjukt kul sen på Torsdag - Lördag är det ju S!ESTA och sen efter två veckor drar vi till spanien :D allt kommer att lösa sig tro bara på dig själv..lyssna till  ditt hjärta följ ditt hjärta Jag älskar dig det vet du och jag lovar komma tidigt till dig imorgonbitti så kan vi prata om allt.. vi fixar detta jag lovar puss.

Tack för igår ! <3

Lördagen den 28 Maj japp jag och rina vaknade vid halv 11 kanske sen kollade vi lite till på Lost sen gick vi ner och åt frukost och sen gick vi upp och kollade lite till.. sen var det dags att börja fixa sig till marknaden sjukt kul med dig älskling haha när vi åkte det jävla hjulet med korgarna fyfan vad kul de va hahaha älskade din min hahah du bölade fan så jävla kul sen stack vi och lämnade rina sen stack vi till mormor (bilder kommer) och då käkade vi där :) 
Sen när man kom hem så fick man reda på massa skit så blev ledsen men som tur var så kom Niklas och Makee och gjorde min kväll/Natt lyckad underbart kul med er <3 sen  stack dem vell hem vid 1 - halv 2 kanske :) <3 

Bilder hos Mormor :D 















___________________________________________________________________________________


Bilder från kvällen/Natten <3 (Makee,Niklas och lilla jag) 














Måste göras om sjukt roligt :D <3

Myskväll.

Nu sitter man och kollar på lost med rina sjukt spännande och sen ska vi vell sova om en stund och imorgon eller idag kan man säga klockan e ju 20 i 3 men iaf då blir de mikaleli marknad och ha sjukt kul med älsklingsbästis där men vi kommer nog sova till eftermiddag.. inte rina kanske hon för hon går ju fan upp kl 8 varje dag sjuk jävel:o 
men iaf nu ska jag fortsätta kolla lost med min lilla älskling och längta tills imorgon puss puss.

sorry..

Jau förlåt för att jag inte bloggat men har inte haft tid mycket med skolan och är as trött om dagarna vill bara ha sommarlov..få sova hur länge man vill och bara chilla hela sommaren <3 men nu ska jag försöka ta tag i bloggandet igen.. Ja vad ska man säga idag träffade men Rasmus en liten stund sen så åkte jag hem nu vid halv 10. Och imorgon så har vi studiedag så jag drar till kävlinge på förmiddagen sen kommer förmodligen Rina hem till mig så ska vi kolla på hela LOST-serien som varar i 17 timmar och 49 minuter :) och så sitter vi nog en del vid datan och lanar lite med ;) Men jau hade vill inte så mycket mer att säga ska ringa Niklas snart och snacka med han. pusspuss.



UNDERBAR FILM ! <3 ÄLSKAR DIG RINA TACK DU KOMMER GÖRA MIN DAG! <3

Tänker ta tag i mitt liv!

Ja rubriken säger allt tänker fan inte bara stå och bli behandlad som skit mer..Nu får de fan räcka med falska vänner och idioter. Ni kan fan inte bara tro att jag ska stå och ta emot alla ord ni säger till mig och om mig för jag vet att de snackas ett jävla skit om mig occh jag vet vad folk tycker om mig men ni kan få tycka och tänka vad ni vill det är inte mitt problem..det är inte jag som slösar bort min tid på massa onödiga kommentarer. Hur jävla moget e det att skriva på msn att jag e en jävla hora,slampa,fitta m.m och sen när jag väl stöter på er vågar ni inte säga ett fucking skit om ni nu tvunget måste kommentera mig så säg det rakt i facet på mig..så jävla fegt att sitta och gömma sig bakom en data och va så jävla kaxiga. Tänker fan inte förstöra för mig själv..tänker fan inte tilllåta att jag ska må skit hela tiden vill kunna vill kunna vara lycklig som när man va när man var liten då fanns det inga problem livet var som en dans. Varför kan de inte vara så nu ? varför ska alla problemen komma bara för att man blir några år äldre? 
Fattar mig inte på människor vill bara försvinna till en helt ny värld och glömma alla idioter och glömma allt som hänt bara börja om på nytt ! 
puss..


<3


Du finns alltid där när jag är svag
Natten den blir till dag
Vågar ställa frågor som ger svar
Inget att dölja
Du är den enda
Och jag förstår nu
Ensam är jag ingenting
Vem
Vem ger mig svar
När jag är rädd och ensam kvar
När det är kallt
Och när jag saknar dig som mest
Kan ingen få mig att förstå
Vem ger mig mod
Att lämna sorgen från igår
Lämnar du mig
Kommer jag aldrig hitta rätt
Så lova mig
Att stanna kvar
Om vi bara visste vilken väg
Så lätt att gå vilse
Det är så många känslor längs vår färd
Vi kämpar, vi sviker
Vi är starka
När vi är tillsammans
Men ensam är jag ingenting
För när mörkret smyger närmare
Är jag rädd för att förstå
Att den dagen jag förlorar dig
Finns det ingen som hör på..



20 Maj!

Dagen började med att jag stack till skolan och dagen gick väldigt fort sen var det bara att dra till stan med hanna,ellinor och linnea och så gick vi och kollade i affärer sen så stack jag hanna och linnea och solade och efter de så stack vi till linneas pappas jobb och skaffa läsk för vi höll på att dö av törst. Sen så cyklade vi hem till linnea och red hennes hästar sen gick vi upp och duschade sen käkade vi tacos och sen så körde linneas pappa oss till cajsa så började vi fixa oss mycket trevligt :) och sen när vi väl var klara så behövde jag och ellinor cigg men det gick vell mindre bra att fixa de sen så gick vi vidare på väg mot björket och då satt jag och ellinor på en trottoar och söp typ och sen närvi reste oss upp så spydde båda x))och det var typ ett helt spår efter mig ev spyor :D sen så när vi kom in på björket så skulle jag säga hej till zack men så märker jag att han inte e speciellt glad på mig så jag går in med dem andra på toan för vi måste typ snacka..sen sånär jag kommer ut så ville jag snacka med zack men han bara knuffar bort mig så då skiter jag i han eller skiter och skiter i han men typ blev ganska ledsen för i skolan hade han sakt att han saknade mig som fan. och sen kom alla och tröstade mig sen grät ellinor för att hon trodde att hon hade förstört allt mellan mig och zack som hon verkligen inte hade gjort och sen när hanna skulle trösta mig och ellinor så började hanna också gråt så tillslut grät alla. Och efter en stund så ser jag att zack kommer ut och då går två tjejer iväg med han och säger att dem behöver snacka med han och då ser jag helt plötsligt att han började gråta så jag går dit och då bara ber han mig sticka där ifrån fick inte äns vara nära han men sen när en fucking annan tjej (frida) kommer ut och går fram och håller om han för han e ledsen ja då skiter han i de och håller om henne med fattar inte varför du inte vill veta av mig om du nu saknade mig så mycket..så hela kvällen bestod av gråt och sen när jag fick tag i min mobil så ser jag sms från markus som verkade ganska orolig för att jag inte hade hört av mig så blev han ganska sur på mig för att jag inte berättade hur jag mådde för då skulle han och niklas hämtat mig direkt.. men vi får hoppas att det löser sig (kort förklaring alltihop men orkar inte skriva mer)

STORT TACK TILL ALLA SOM FANNS DÄR FÖR MIG UNDER KVÄLLEN ÄLSKAR ER ! HANNA RLJ  ELLINOR NILSSON   EMMA ENARSSON   EMMA JOHANSSON   MATILDA ELIASSSON   ADINA NILSSON   LINNEA KARLSSON    NATAHLIE ENGSTRÖM   PEBBLES HÖRBERG   FATIMA DEMIR  ERIK ÅLHAGEN KRISTOFFER LARSSON   OSCAR NILSSON   MATILDA PETERSSON OCH FILIPPA OCN NÅGRA TILL SOM JAG INTE KÄNNER PUSS PÅ ER! ÄLSKAR ER MEST :)(LLL)

... ingen rubrik...

Hur kan man slå på en som redan e blodig?
Hur kan man sparka på en som redan ligger?
Hur kan man håna någon som mår så jävla dåligt
att man inte vågar ta ett ända steg själv?
Jag undrar bara..

Var fan är respekten för alla andra ?
och vad fan tänker ni med?

IDIOTER ! 

Sitter och funderar på vilket liv jag har haft ! 
Rina varför litade jag inte på dig när du sa att jag  
skulle råka illa ut ? jag trodde inte på dig 
jag svek dig gumman förlåt jag vet att du har rätt hela
tiden du har haft rätt alla gånger du har varnat mig för 
alla dem där jävla idioterna du sa att jag kommer inte må bra och du sa
att jag skulle inte komma hel där ifrån gumman förlåt du hade rätt 
helt jävla fucking rätt hade jag bara litat på dig alla gånger du sakt NEJ 
så hade jag aldrig råkat ut för allt skit då hade jag inte mått såhär då hade jag 
inte kommit springande rakt in i din famn gråtandes och sa att mitt liv va över 
och tog en massa förväl av dig ville inte finnas ville inte veta av livet men du hindrade mig 
du fanns där varje minut och sekund tack gumman tack för allt minns kvällen jag kom till dig 
då jag var helt förstörd efter någon timme när du tröstat mig och snackat ut med mig får du mig att le ännu än gång tack gumman JAG ÄLSKAR DIG ÄLSKAR ALLT DU GJORT FÖR MIG ! <3
DU ÄR EN ÄNGEL UTAN VINGAR(L)


TILL HÖSTEN HAR VI VARIT BÄSTISAR I 8 ÅR ! <3 
UNDERBAR ÅR OCH FLER SKA DE BLI !

<3

Tack för allt du får mig att må bra när allt e som värst du får mig våga tro på mig själv! 
hade sjukt kul med dig och niklas idag :D 
tack för att ni hjälper mig igenom allt tack för att ni verkligen visar att ni bryr er ! 
haha har skrivit jävligt många tack men är sjukt glad för att ni stöttar och finns där för mig! 
ringer dig ikväll puss !

ingen rubrik !

Ja då va det slut mellan dig och mig då ! :( 3 September - 16 Maj har varit underbart men nu är det över. jag måste försöka glömma dig glömma oss glömma allt vi hade alla våra underbara minnen som aldrig kommer bli dem samma igen ! så tack för dem här 8 månaderna och lite till ! vem vet vi kanske hittar tillbaka till varann någon gång.. det har varit mycket skratt och gråt och bråk men vi har alltid kunnat lösa de men nu tog de stopp nu blev dehär slutet på allt ! kram!

I need a break !

Efter allt skit som händer nu så pallar jag inte mer håller på att flippa ur alla ljuger och snackar skit pallar verkligen inte de ! så jag tror jag behöver en paus faktist ett tag iaf orkar inte med detta behöver vara själv ett tag precis som du behövde innan vi båda behöer tänka lite och vara för oss själva så ska snacka med dig om de imorgon eller idag kan man säga för klockan e 12 nu ju! men jag måste få vara själv puss !

All I Need Is Love !!

just nu sitter jag här och funderar på livet..
när man väl behöver kärlek så finns där ingen
som vill dela med sig
det ända jag behöver just nu är kärlek..
men ingen förstå mig.
varje gång jag har något att berätt så lyssnar du inte
för du verkar inte bry dig ett skit längre..
men alllt blir vell bra till slut som de oftast brukar bli
men man vet aldrig det kan vara början på något nytt
och det kan vara slutet föralltid ! <3


...

Vill inte höra merOm rätt och fel
Vill inte välja vem
Jag ska hålla med
Inom mig växer en längtan att springa
Och aldrig mer vända omMitt liv är mitt
Jag vill gå min egen väg                                            
Inte leva någon annans dröm

Kan inte svälja mer
Jag har fått nog
Inget kan såra mig som dina ord
Hur kan du vara så blind att du missar
Att du förlorat mig

Jag kan inte läka dina sår
Jag älskar dig och hoppas du förstår
Att jag måste gå!


Tisdag..

Dagen har varit ganska bra..och efter skolan så va jag med zack en stund och så solade vi på studsmattan mycket mysigt hade sjukt kul med dig älskling är glad att alt blivit som vanligt igen underbart glad för att jag har dig och ingen annan <3 och sen snackade vi om spanien hur mycket vi längtade <3 och nu har jag precis badat det är 32 grader i poolen och det gillas STORT! sen har jag solat lite också och nu ska jag bara ta det lugnt resten av dagen puss. 

JAG ÄLSKAR DIG ZACK!



Siesta/dagen idag <3

Sitter här och funderar på siesta men tror att jag ska dit ska nog köpa biljett ikväll..
och just nu gör jag inte speciellt mycket sitter och drömmer mig bort :)
en jävla pervers jävel ringer och är så jävla jobbig
och håller på "jag är den rätta killen för dig du kommer ha de bra med mig jag e bra för dig jag kommer ta hand om dig och verkligen älska dig på riktigt bla bla bla

JAG HAR REDAN EN UNDERBAR KILLE SOM JAG ÄLSKAR SÅ SJUKT MYCKET OCH JAG VILL INTE HA NÅGON ANNAN FATTA DE NÅGON GÅNG HAN ÄR UNDERBAR OCH HAN ÄLSKAR MIG OCH HAN TAR HAND OM MIG OCH FINNS ALLTID DÄR SÅ JAG TROR JAG ÖVERLEVER UTAN DIG SÅ DU BEHÖVER INTE OROA DIG !!!


...

åhh vad jobbigt de är att va utan dig har jag märkt men vi behövde komma ifrån varann lite och nu vill jag fan inte vara ifrån dig längre sitter här och tänker på dig och vill bara ha dig här hos mig just nu fan vad jag älskar dig snäll kom behöver dig..

Desto mer jag tänker på dig så mycket mer saknar jag dig <3


Underbart <3

Hela dagen/natten har varit underbar med dig gumman alltid lika kul med dig <3
alla filmerna vi kollade på dig när du va liten haha satt vid datan och flippade oss kollade på kåta gun vi härmade kåta gun vi gick ut på kvällen stack till stan och hade sjukt kul både på vägen dit och på vägen hem sen så handlade vi godis och vi har verkligen haft det super mysigt ! <3
och sen gick vi en promenad nu på morgonen och fotade lite super mys <3
och ikväll kommer rina till mig och då ska vi grilla och kanske bada lite vi får se hur det blir med de pusspuss.


Sista föreställningen 6/5 <3

Idag var det den sista dansföreställningen det har varit sjukt kul och underbart fast man va ganska trött på de men samtidigt ville man inte att de skulle ta slut men iaf nu är de över.. och nu sitter jag och rina här och lanar mycket trevligt och så tittar vi på kåta gun underbart ;)
så nu hade jag tänkt underhålla mig lite till med henne puss puss. 
 
här kommer lite bilder <3


Emma Enarsson!<3

Tack gumman känns alltid lika bra att snacka ut med dig..du förstår mig du är i samma problem i mellanåt och du hjälper mig med allt du får mig på bättre humör när jag är nere du försöker få mig att tänka positivt och att allt ska bli bra tack gumman verkligen tack måste verkligen va med dig igen fyfan vad kul vi hade hahaha snackade en jävla massa skit och massa skit vi skrattade åt puss på dig gumman.. <3
och vi får hoppas att allt ska bli bra igen vill gärna göra de i sommar med dig filip och zack och ha de super mysigt! är sjukt glad för att du finns här finns för dig med stumpan bara att säga till ifall de e något jag hjälper dig med allt eftersom du har hjälpt mig med så sjukt mycket puss världens underbaraste ! (L)

DU ÄR EN ÄNGEL UTAN VINGAR ! <3


<3

Jag hoppades att du skulle komma på min dansföreställning..men du va inte där ! men jag förstår att du har mycket med brottningen och måste träna och fokusera och jag hoppas att de går bra för dig och det gör verkligen inget att du inte kom men de hade varit väldigt kul eftersom du har aldrig sätt mig dansa bara när jag e på damp humör men de e ju en helt annan dans :D men jag får hoppas att du kommer på nästa puss älskar dig ! <3

En hel evighet utan dig !

Sitter här och vet inte var jag ska ta vägen vill bara till dig nu finns inget bättre än att få komma till dig!
Får fan panik..varför ska jag sakna dig så mycket en sekund utan dig känns som en evighet..fattar du hur mycket jag behöver dig efter en hel vecka nu då? men ja vi ses vell snart får jag vell hoppas puss. 


LÄNGTAR..

Nu sitter man här och längtar som fan till spanien så de finns inte ord för de !
43 dagar kvar och 6 veckor kvar ååhh vill dit nu <3
så bara för de ska jag ladda upp en riktig sommarbild :D <3



Titta och njut ! ;)


Föreställning..

Japp idag var det föreställning med dansen gick vell ganska bra och så klantade rina till sig som vanligt så hon skadade sig vetifan hur de gick till men de va ett jävla sår. och jag har tråkigt som vanligt nu och funderar på om jag skulle ta och hitta på något men får vell se hur de blir med de sitter mest och latar mig och orkar verkligen inte ett skit e sjukt trött!! pusspuss.

Genrep med dansen..

Ja idag var det genrep med dansen innan föreställningarna på onsdag torsdag för fredagens föreställningar blev tydligen inställda vetifan vrf men skit i de.. iaf dansen gick åt helvete kunde verkligen inte konsentrera mig tänkte bara på hur de kommer bli mellan mig och zack du ska veta att jag saknar dig saknar den du var ! men ja så fick hjärnsläpp kunde inte ett skit känndes de som gjorde fel hela tiden men får vell se hur de blir just nu orkar jag inget vill bara gå och lägga mig och få allt bra så tror jag ska gå och sova nu och försöka lära mig dansen i huvudet puss..

Va fan har hänt med dig ?

ja rubriken säger allt som vanligt vem är du ? du är fan inte dig själv längre dina svar tillbaka blir bara ok eller något annat asså ?? och du blir sur för att jag köpt presenter till dig för att du fyller år förlåt mig då jag kan gå och lämna tillbaka men vafan har hänt med dig det är fan inte du jag älskade killen som va snäll omtänksam och verkligen helt underbar emot mig och man verkligen såg på dig att du älskade mig men nu vet jag fan inte längre vem du e förlåt men vill ha dig tillbaka pallar inte när du inte e dig själv !!! :'(

Förlååt..

förlåt för att jag inte hunnit blogga har varit sjukt mycket just nu skrivit prov och mamma har öppnat ny butik så jag måste vara där och hjälpa till så det har varit ganska stressigt har inte kunnat sitta vid datan eller något bara pluggat och varit i affären men iaf nu ska jag nog ha lika mycket tid som vanligt. men nu glömmer vi de :)

och jag har faktist varit och handlat födelsedagspresenter till min älsklings som blir 15 år idag grattis älskade du ! <3
hoppas du får en super bra dag :)
och sen fick jag ju reda på att han har fått hjärnskakning på brottningstävlingen i Göteborg men får hoppas att de blir bra med han så snart som möjligt! <3 men nu hade jag faktist tänkt ta och lägga mig i soffan och lata mig där resten av dagen ! puss puss.

RSS 2.0