Äntligen!

Tack pappa du är underbar jag älskar dig du gör min dag..Min efterlängtade nya Iphone 4 kommer på onsdag eller torsdag och jag längtar så sjukt mycket eftersom min e helt jävla fuckad så blir det perfekt med en ny tycker jag så tack så sjukt mycket än en gång älskar dig ! <3


kl 3 på morgonen.

Har precis kommit hem och klockan är 3 och jag är helt borta sjukt trött men har haft en superbra kväll men älskade kusin Tim och hans kompisar. Tack för allt Tim du är underbar är så glad att du stöttar mig igenom detta och finns där för mig det tar jag åt mig av Jag älskar dig kusin ! <3

Idag är det ju Lördag och då ska jag till Frida..Hon bad mig komma vid 11 tiden men tror inte att jag kommer vara uppe då ens haha men ska försöka för din skull babe.. Men vi får se hur det blir med de ;)
Ja nu vetifan vad jag ska göra vill sova och är sjukt trött i hela kroppen men orkar inte sova kan typ inte..
Saknar dig Tim.. <3
Ja nu kom jag på vad jag ska göra jag ska packa väskan som jag ska ha med till Frida eftersom jag ska vara där till Måndag så ni får ha de så bra pusspuss.

Fredag!

Skola som vanligt.. är så glad att detta va sista skoldagen sen e det lov helt underbart :D
Just nu sitter jag och latar mig i sängen framför datan och laddar för ikväll..
Då ska man träffa kusin och hans kompisar och ja antagligen bara sitta och snacka haha
och så ska jag snacka med han och daniel om lite saker men skit i de nu.
Så sticker från eslöv vid halv 7 typ sen e jag ute halva natten ne men nästan ;).
Och imon så ska jag till Hästveda till Bästa Frida vi kommer ha så sjukt kul så stannar jag där tills på måndag sen hem och vila någon dag sen upp igen sen va där hela nästa helg också älskar dig gumman vi kommer ha så sjukt kul :D <3
och jag älskar dig med kusin ! <3
ja jag har väl inte så mycket att säga mer ska kolla någon film nu och ta fram kläder till ikväll.
PussPuss !

Bilder från Borås !

Ja jag har ju även varit i borås med bästavän som jag glömde berätta mysigt mysigt haha vi hade ett gympass haha och sen shoppade vi och badade på äventyrsbad måste verkligen göras om vi ville verkligen inte hem ! 
men det är bara att vänta till vinter så sticker vi till Egypten :D kommer bli superkul de med längtar ! men iaf här är bilderna från Borås :D 













Ja titta och njut :D

I KNOW !

Ja jag vet att jag har varit skitdålig på att skriva men har verkligen inte haft tid mitt liv har varit väldigt jobbigt just nu den här senaste tiden tyvärr men ska försöka hänga på så mycket de går och så mycket jag hinner har faktist saknat detta men aja skit i de nu :) 

Läget med alla bloggare då?
Själv har man inte gjort så mycket idag är det måndag och vill bara ha lov ! 
en hel vecka kvar sen e det lov det kommer bli så skönt så det finns inte ord för de ;)
Idag har jag faktist träffat Tim min kusin och hans kompis fick åka i hans bil lite skoj skoj men ja ska nog sova snart ska upp tidigt imon pallar verkligen inte med skolan är så jävla skoltrött och vill bara skrika ut !!
men ni får ha de så sjukt bra så hörs vi puss!

Bjuder på en gammal bild på mig !


Lördag

Dagen tillbringades med Rina vi har haft superkul och har även superkul nu vi har gjort massa skoj som vanligt. 
Vi har badat i hennes bubbelpool och skrattar och tjockat oss som vanligt och just nu håller vi på och letar resa till Egypten eftersom vi ska ska åka till vintern och vi ska nog snart boka med..längtar som fan vill bara dit det bästa är att man ska dit med världens bästa vän och sen så ska vi ju till Borås den 19 Oktober inte denna veckan men nästa. 
Så det kommer bli underbart men fyfan asså Egypten i 2 veckor tror vi det blir helt underbart asså går fan inte att beskriva men nu ska vi fortsätta vår underbara kväll och vi ska fortsätta med att planera allt inför resorna så nu får ha de så superbra pusspuss.


Här kommer lite bilder från Egypten med ! 



Vill bara dit !
Egypten Here We Come ! 
älskar dig rina vi kommer ha så jävla kul !! <3

Vill inte leva såhär..


Att dö är inte det värsta, att vilja dö och inte kunna är värre !

Sitter och funderar hur allt kommer vara och hur allt kommer sluta just nu sitter jag med gråtfyllda ögon och vet knappt var jag ska vägen..Du sa till mig kämpa så blir allt bra men hur vet du de? Jag har kämpat i år nu och snart orkar jag inte längre jag börjar bli svag,jag börjar få slut på krafter och hopp om livet..
visst har jag mina bra stunder där jag är glad men ändå deppig inombords men visst ni kanske tycker detta är så jävla onödigt att skriva men då får ni tycka de jag vill bara få fram saningen och jag stör mig inte på några onödigt falska kommentarer. Just nu har jag bara en sak i huvudet och det är hur jag ska klara mig vidare hur ska jag orka? allt löser inte sig genom att bara kämpa det gör faktist inte de för isf skulle mina problem va lösta för längesen.. Jag har börjat vara mer för mig själv i skolan jag är inte alls samma som jag var förut jag går och tänker och fäller en tår imellan åt men jag vet bara att jag måste klara av skolan och försöka ta mig vidare och kämpa med att resa mig upp varje gång jag faller.. och varje gång jag gråter ska jag försöka hålla huvudet högt så inte mina tårar sjunker lika lågt som du gjorde.
Hur kan man gå runt och vara glad när de finns så mycket att sörja över?
all get hurt some point you just need to find the strenght that keeps you going.
all i wanted was just what everybody else wants...be loved.


Ny jacka..

Laddat inför vintern med en ny jacka tack mamma tycker verkligen den är superfin!



RSS 2.0