Ny duschad

Så då är man nyduschad och fräsch nu om typ 5 min ska jag till vårdcentralen idag och ta lite prover tror jag :/ för att se om de kan hitta felet med min mage. Och snart kommer även min kära bror hem han har flyttat hem igen och är otroligt glad för de. Men nu måste jag tyvärr gå för måste vara där i tid så det blev bara ett kort snabbt inlägg men puss puss! 



Godmorgon Världen!

Jag har precis vaknat typ, vaknade av att älskling var där nere och pratade med någon i telefon sen gick jag ner och vi prata lite sen skulle han iväg, det är lite sådär mellan oss men hoppas verkligen att det löser sig. Igår fick jag åka in till akuten i lund pga av min mage och idag ska jag kolla den här i eslöv på vårdcentralen om de inte hittar felet här så ska dem skicka in mig till akuten i lund igen så kanske jag blir inlagd så jag hoppas verkligen att allt blir bra! 
Vi var även på begravning igår, jag ville inte gråta så jag höll mig jag tänkte på alla bra saker med gammelfarfar när han skrattar, spelade biljard och lyfte upp lilla mig i luften så då klarade jag mig fram tills vi skulle gå fram och lägga blomma på hans kista då mamma stor grät och sa att hon skulle läsa något som hon skrivit till farfar då börja jag gråta redan innan hon börja läsa för jag visste att då var det kört. Men det var riktigt fint läst mamma! 
Nej nu ska jag snart ner och äta lite sen kolla lite Tv så ni får ha det så bra! puss! 

MORGONBILD! 






Godmorgon!

Just nu sitter jag i badet och ska snart börja fixa till mig lite.. eftersom jag ska på begravning idag min gammelfarfargick bort förra veckan :( han är oehört saknad..han var så pigg och alltid så glad när man kom, han hade aldrig ont någonstans och var aldrig sjuk, jag kan inte förstå att du bara försvann för mig kommer du alltid finnas kvar och jag kommer alltid se dig som den du var när jag sprang fram till dig och hoppa upp i din famn och när jag var så glad över att få träffa dig.. du betyder grymt mycket. men älskade gammelfarfar för mig kommer du aldrig försvinna aldrig! Du kommer finnas kvar i mina tankar och i mitt hjärta tills den dagen jag kommer upp till dig.
Vila i Frid kära gammelfarfar 1921-11-16 till 2012-05-12 Du är älskad!<3

Antingen älskar du mig eller hatar du mig..


















Lördag 26 Maj

HejHej..Tänkte lägga ut bilderna från i Lördags när jag och älskling och några andra hade lite trevligt hemma hos mig :) Har inte mycket mer att säga än ett stort tack för en underbar kväll! :D










































Spexfoto 9:an!

Kom ju på att jag hade glömt lägga in bilder från spexfotot men här kommer dem iaf så have fun!





























Och lilla jag tillslut! 




Bilder från Köpenhamn!

Go kväll! 
Ja så klart glömde jag lägga in bilderna som jag lovade er men nu kommer dem iaf haha har lite bråttom eftersom ska till Rasmus nu typ men ska snabba mig så gott jag kan så titta och njut så får ni ha det så bra puss!

Från Zoo i Köpenhamn







































































Jag har fler bilder från zoo men alla gick inte att ladda upp tyvärr :/ 
så här kommer lite bilder från inne i Köpenhamn också när vi gick runt och kollade i affärer och i stan och sånt. 











så det var allt för mig puss!<3



KÖPENHAMN!

Nu drar jag snart till köpenhamn med mamma. Hon kom in i mitt rum och fråga vad jag ville göra och om vi skulle dra till köpenhamn och gå på zoo och sånt och självklart vill jag det! Så om några minuter ska vi gå till stationen och ta tåget till malmö sen vidare till köpenhamn så detta får bli ett snabbt inlägg och kommer att ta massor med bilder som ni kan titta och njuta av sen när jag är hemma så ni får ha en superduper bra dag puss på er! 


Lördagkväll!

Go kväll alla söta!

Har precis kommit hem från en fest. Det var mycket trevligt som vanligt så sjukt underbara människor så mycket snack och skratt och mysigt hade man och bara satt och pratade om allt möjligt knasigt och roligt haha. Men just nu är jag sjukt trött höll på att somna där så nu sitter jag här i min underbara säng i min ensamhet saknas en viss person men men... Nu ska jag kolla film och försöka somna till den annars somnar jag aldrig inte utan dig och de vet du!

Sen hände en lite mer dålig sak idag :/ min gammelfarfar (mammas farfar) gick bort idag i morse vid 5 tiden. Han va så pigg alltid han spela biljard och rörde mycket på sig ett tag kunde han lyfta upp mig när jag krama honom så förstår inte varför han skulle gå bort just nu vi saknar dig här du var kanske redo att ta farväl av världen men vi var inte redo att ta farväl av dig! Vila i frid fina underbara du! Får se om jag kommer sjunga på din begravning tycker det är så jobbigt eftersom kommer nog gråta väldigt mycket så får se hur det blir.. Du är saknad <3

Bild från innan jag drog till festen.


Torsdag!

Idag var jag hemma från skolan eftersom jag mådde verkligen inte bra igår.. lite olika händelser! 
sen var jag även sjuk igår när jag va i skolan men jag kämpa på hela dagen ut iaf så är väldigt stolt över mig själv där ja! Har inte sovit på hela natten typ har bara legat vaken och funderat och gråtit och hostat och skit men nu mår jag iaf bättre eller ja jag mår ju fortfarande dåligt över en sak som hände igår men är inte lika sjuk längre idag iaf hostar inte och så.. så det är bra. Tror nog att jag ska till skolan imorgon eller ja jag ska försöka! 
Men nu ska jag gå ner och äta och kolla lite tv och vänta på pappa puss!

Tårar som aldrig kommer ta slut..

Ja då blir det väl en sömnlös och väldigt sorglig natt.. Jag hatar att bråka med dig det är nog något av det värsta jag vet.. Allt va så perfekt, du visade att jag var tjejen för dig jag har förklarat för dig att mitt liv inte funkar utan dig, jag kommer bli helt förstörd.. totalt förstörd. Jag kämpar som fan i skolan nu och det är tack vare dig för jag mår bra av dig jag blir glad av dig jag tänker på dig dag ut och dag in och det gör att jag orkar göra saker som jag aldrig hade orkat utan dig! Jag vill bara att du ska förstå att utan dig i mitt liv är mitt liv inte värt att leva jag kommer bli samma person som jag var för ett bra tag sen ledsen,ensam,hat,ilska,ångest allt den jävla skiten som försvann när du kom all den jävla skiten som har förstört mitt liv sluta förstöra mitt liv när du kom för då var det bara glädje och tro, hopp och kärlek nej men ungefär jag är så jävla lycklig med dig även om jag kanske inte visar det ibland men du ska veta att du är den ända för mig jag älskar dig jag hoppas verkligen vi kan lösa detta så allt blir bra igen. Försvinner du ifrån mig så skiter jag i allt skolan, gymnasiet allt för kommer aldrig orka gå till en skola med gråt i halsen varje dag och känna en enorm saknad av dig det kommer jag aldrig orka så pass stark är jag inte, det är du som får mig upp på fötter igen det är du som leder mig tillbaka på rätt väg igen när jag har gått vilse. Fan snälla låt det bara bli bra igen jag vill inte må såhär vill kunna somna med ett leende på läpparna och drömma om dig och vakna av att du är den första personen jag tänker på och den första personen jag längtar efter direkt när jag åkt iväg med tåget mot skolan. Du är den abslolut ända personen jag tänker på en hel dag. Det är verkligen bara du i mina tankar all the time.. hur du mår, vad du gör, vad vi ska hitta på efter skolan, alla våra minnen, och tänker på en hel sommar med dig så sjukt mysigt ja som sagt det är bara du.. för mig! 
Känner hur hela min lapptop är blöt på tangenterna av alla mina tårar.. Förlåt som fan för hur jag beter mig ibland, förlåt för att jag förändras ibland förlåt för att jag inte alltid är den perfekta drömtjejen för dig men jag försöker iaf vara mig själv! JAG ÄLSKAR DIG!
ska försöka sova inte för det kommer gå eftersom det är så tomt här utan dig och jag bara gråter men det är värt ett försök! 

VÅR LÅT!!






Sjuk...

HejHej alla underbara människor!
Just nu ligger jag i cafeterian i skolan och mår piss men måste vara kvar eftersom det är inte alls lång tid kvar tills vi slutar så måste jag kämpa sista tiden och idag har vi muntligt nationellt prov i matte sista lektionen typ och vill inte missa det heller men får se hur jag mår senare måste kanske gå hem och lägga mig även om det verkligen inte är det jag vill men vi får se... Puss på er


Monday!

Tjenixen!

Idag är det starten på denna veckan.. Älskling sov hos mig inatt mysigt mysigt. Vi kolla på film en av dem var dear john den är riktigt sjukligt bra älskar den gråter nog varje gång jag ser den har ni inte sett den så måste ni verkligen det men jag tror nog de flesta personer har sett den går verkligen inte att missa en sån underbar film. 
Ne men sen upp tidigt fixa mig sen dra iväg till skolan det gammla vanliga vettni ;)

Just nu sitter jag i badet haha har datan utanför på en pall så ni behöver inte oroa er.. Ska snart sticka iväg på träning Balett först sen Jazz så från 6-8 halv 9 tiden tuff dag så jag passar på att koppla av nu i en halvtimme i ett varmt och skönt bad! Ne men nu ska jag ligga och njuta lite sen ska jag fixa mig inför träningen puss på er!

Trailer från filmen Dear John! 


Gårdagen!

Ja som sagt jag var ju med Bästavän Rina sen skulle jag med mamma och pappa till några bekanta och äta middag och så. Det var väldigt trevligt vi åt god mat spelade spel och snacka om väldigt roliga saker och skämta mycket också såklart haha älskar dessa två människorna som vi va hos de är så härliga stora kramar! 

Idag är jag så sjukt trött vakna vid 10 tiden av solen som lyste rakt in på mig, men ändå en underbar känsla att vakna av.. men som sagt är så jävla trött vi gick hem från dem vid typ 2 tiden kanske haha orkar inget vill bara att älskling ska komma hem så jag kan träffa han och önska att han kunde svara på sms men han e säkert upptagen med något. Men tänkte lägga in bilderna från igår sen tänkte jag kolla någon film och kanske ta ett varmt bad och lite sånt mys puss på er! 

Förrätten!



Varmrätten!



Efterrätten!



Curt-Ingvar och Rita



Och avslutade med spel på natten! :D




Underbar dag med bästavän!

Hejsan alla supersöta människor! 

I morse vakna man tidigt av att älskling skulle iväg till Växjö, saknar dig!! 

Sen har dagen tillbringats med älskade Rina vi har haft superkul som vanligt vi har chillat hos Rina och vi har även orkat lyfta på våra rövar och gått ut och till trollsjön och ätit glass och bara chillat i solen. Det har varit mycket trevligt såklart efter det så stack vi hem till Rina och chilla en stund till haha sen stack vi till mig och grilla och sånt shit. Nu ska hon snart hem och jag ska iväg till några bekanta som bor några hus bort och äta middag och ha det trevligt med dem! Men nu måste jag verkligen ta och byta om och fixa mig för ska vara hos dem om ca 5 min haha lycka till att jag blir klar men det får fan gå fort men ni får ha det så superbra så skriver jag nog senare ikväll har kommer bilderna på mig och Rina från idag pusss på er! 























alla bilderna vill inte laddas upp så har damp nu men om ni vill se alla bilder så kolla gärna min facebook!
skulle egentligen lägga ut inlägget igår men såklart fucka allt sig men som sagt här är lite av bilderna som gick att ladda upp!
http://www.facebook.com/nikita.holmquist












SUCK!

Tjoolaahopp! 
Sjuka jag här.. Legat hemma hela dagen och hostat och sovit pallar inte må såhär vill också ut i det fina vädret men nej såklart är man sjuk precis när det är så perfekt väder fuck my life asså!! Senare kom älskling och hälsade på men han spela mest haha hade jag förväntat mig något annat ne faktist inte men han myste faktist också med mig så ska inte ljuga för er.. haha älskar dig som fan! Ne vafan ska jag mer prata om finns inte så mycket att prata om speciellt inte när man mår såhär. 
Jo igår så spela jag älskling och John golf här i eslöv på korthålsbannan jo det var trevligt haha älskling vann fast det var väldigt lika i slutet och hur det gick för mig vill jag inte prata om haha! ne men nu ska jag kolla tv så ha det super bra puss! <3 

bild på älskling<3





AndraMaj

Nu är man sjuk igen såklart.. hade inte förväntat mig något annat, är sjukt förkyld och as ont i halsen så käkar medicin nu så får hoppas att det går över så snabbt som möjligt. Men åkte upp till skolan idag och gjorde mitt nationella i matematik sen var jag tvungen att åka hem igen men är väldigt glad att jag har gjort provet så slipper jag det sen.. det känndes sådär inte så jättebra precis haha matte är verkligen inte min grej kan jag säga.. Fundera på att dra till Rina och lämna hennes presenter för hon fyllde ju år den 30 april förlåt om jag inte har grattat dig så speciellt skulle egentligen velat träffa dig på din födelsedag och grattat dig och överraskat dig men så blev det inte tyvärr men vill träffa dig så snart som möjligt och så fort du kan gumman!! 

Valborg...
Ja min valborg var väldigt trevlig med många trevliga personer och såklart världens finaste människa min älskade baby! Ne men det var väldigt kul vi åkte till lund vid 12 tiden eller något sen vänta vi på lite folk där sen stack vi till stadsparken och letade plats där vi kunde sitta och bara njuta av det underbara vädret och ha det chill tillslut hittade vi en bra plats det var verkligen supermysigt så tack för dagen och kvällen för vid 6 tiden stack vi hem till john och hade efterfest helt okej var det alla var väl trötta tror jag haha.. Sen vid halv 12- 12 tiden stack jag och rasmus hem för vi var trötta och sånt sen blev natten i början lite jobbig men vi löste det så förlåt älskling men glad att det fixar sig för du är mitt allt. 
Har inte så mycket mer att säga just nu men skriv gärna och berätta om er valborg och hur ni hade det! :) 

Bilder från valborg i stadsparken









Och sista bilden blir en till på älskling.. Jag älskar dig så sjukt mycket du är mitt allt, mitt liv och hela min värld.. vad skulle jag göra utan dig? 
Varje gång jag ser på dig blir jag glad i hela kroppen och känslan man får att du är min är så sjukt fin.. Då är livet bra, varje gång vi bråkar känns det som om något går sönder i mig det gör så ont att behöva gråta i din närhet. Men jag älskar verkligen dig och jag hoppas på fler månader och år med dig! För jag kan inte leva utan dig jag kan verkligen inte det! Du är det sista jag vill förlora! 
Puss!

RSS 2.0