Tisdag

Skola som vanligt tråk sen blev de skit trilla ihop av gråt..men behöver inte ta de nu och efter skolan va det även utvecklingssamtal jätte kul verkligen men bara att stå ut som allt annat med skolan. Annars har jag inte gjort så mycket mer än snackat med mamma och pappa och busat med hunden och ska snart äta tror jag sen blir det väl bara att fortsätta lata sig som jag gör nu eller så ska jag kanske träffa Johan bästa vän :D men vi får se hur de blir sen ikväll ska jag kolla film och tjocka mig med godis (tröstäta) måste man göra ibland när det känns som om hela livet rasar haha vad jag babblar på nej nu måste jag sluta för ska äta nu men de va ungefär min dag i ord :D
puss..




Promenad i Skogen

<3











puss..

Ångra aldrig det som en gång fått dig att le..







världens bästa!

du är den människan som jag kan prata med i alla lägen, den som förstår mig och ser mig på ett sätt som ingen annan gör.
Du är den tjejen som har humorn som man bara älskar, talangen att få en på bra humör hela tiden.
Jag har aldrig vatt med om något så bra som dig.
Du är min tvillingsyster, jag ser mig själv i dig,allt du gör och allt du säger.
Vi tänker samma, jag vet inte om man ska ta det som ett tecken?
Alla år, månader, dagar, timmar, minuter och sekunder vi har gått igenom tillsammans..
Visst, vi har haft endel gräl, men det tillhör.
Vi har klarat det, och på så sätt klarar vi allt.
Du är den absolut bästa kompisen man kan ha.
Och lilla du, jag vill verkligen inte förlora dig..
Då vet jag inte vad jag gör.
Allt med dej känns rätt, och du får mig på bra tankar all the time.


Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer förändras.
Jag kan inte lova dig att jag kommer ha olika humör.
Jag kan inte lova dig att jag aldrig kommer såra dig.
Jag kan inte lova dig att jag alltid kommer vara stark.
Jag kan inte lova dig att min sorg kommer märkas.

Men..

Jag lovar dig att jag alltid kommer stötta dig.
Jag lovar dig att jag ska dela mina tankar och känslor med dig.
Jag lovar dig att ge dig frihet att vara dig själv.
Jag lovar dig att försöka förstå allt du gör.
Jag lovar dig att alltid vara fullt ärlig mot dig.
Jag lovar dig att skratta och gråta med dig.
Jag lovar dig att hjälpa dig nå dina mål.

Men mest av allt..

Jag lovar att alltid älska dig !

jag behöver inte gå själv utan du vandrar med mig hela vägen tills vi har gått rätt,
jag skulle verkligen inte klara nått utan dig och dina andetag du lyser upp min dag som en sol!
du är min sunshine,och du älskar mig för den jag är,de är inte alla som gör de..jag är så himla tacksam för allt du har gjort för mig,du är den som alltid ställer upp,och de är såna vänner
man ska ha vid sin sida,och du är den som alltid gör de för mig,du,jag är så otroligt glad att jag kan hjälpa dig med allt,du vet vart du har
,jag är inget utan min bästa vän,du får
aldrig lämna mig,då lämnar jag allt.. jag har låst in dig&ditt guldhjärta
i mitt hjärta där är du inlåst föralltid och följer med mig hela tiden,du
är mitt allt älskling,vi mot allt!jag älskar dig mest av
allt min ögonsten och min allra bästa syster!♥

Rina Omeragic världens finaste ängel ! <3


Studiedag !

Idag har man studiedag och jag har verkligen inte ett skit att göra men det är väl de som är meningen att man bara ska slappa haha men jag kan aldrig ta de lugnt jo bara när man ska upp till skolan sjukt tidigt då kan jag ligga still och inte röra mig haha. Så ja jag vet inte vad jag ska göra fundera på att gå ner och äta lite frukost och sen se vad jag ska göra senare bara att tänka på skolan imon gör mig illamående vafan simning imon pallar verkligen inte :( men aja de e bara att kämpa vidare men nu har jag inte så mycket mer att säga än ha en bra dag ! puss..



(Gammal bild på mig !)


IKEA med bror !

Igår  va man på IKEA med bror trevligt trevligt som vanligt hade mycket att prata om. Han skulle handla någon byrå eller något som tog typ en timme för han och välja skitjobbigt.. Senare så fick han as ont i foten så han fick åka på en sån vagn lite mobbat men jaja sen efter IKEA så gick vi in på väla som ligger i Helsingborg och shoppade lite där ;) sen skulle vi äta inne på väla så fanns det typ väldigt mycket att välja på så jag och mamma gick där fram och tillbaka och vi kunde verkligen inte bestämma oss allt såg så gott ut men till slut blev de graffiti verkligen sjukt gott. Sen när vi skulle åka hem så körde vi förbi tågarp där Rickard bor så vi stannade till där så gick man in utan att han hörde något så han blev väldigt chockad kan man säga..men då fick jag snacka av mig lite óch han förstår som vanligt sen skulle han iväg och jobba så då åkte vi vidare och lämnade bror i Svalöv saknar han :( Men ja det va en rolig dag tack för dagen underbaraste ! <3


Bilder från Stockholm !

Ja nu kommer äntligen bilderna från stockholm har inte hunnit lägga in dem och är sjukt sur för dem blev inte bra eftersom vi glömde kameran här hemma så vi fick fota med min fuckade mobil men aja här kommer dem iaf :)


På väg upp till Stockholm









I Stockholm första dagen :)






























dagen slutade med plugg..


Andra dagen i Stockholm
















Sista dagen ! 

ego bilder i början ja..
 




på väg hem..





Min stockholmsresa  ;)
vill bara tillbaka <3




du!

Ja jag antar att du vet vem du e när du läser detta.
Vi hade det hemskt i slutet allt va skit alla höll på och vi tog en paus och nu har vi börjat va mer och mer som vänner och du säger att du saknar mig och allt men ändå så skäms du över mig.. du kan inte vara stolt över mig för de går bara inte ellerhur ? :o jag fattar mig inte på dig ibland ena stunden är jag allt för dig men så får man reda på massa saker av andra jag vill bara kunna lita på dig jag är inte med dig för att du ska utnyttja mig :o ? 
jag är med dig för att jag saknar dig och du sa att vi skulle börja bygga upp allt igen ! 
men jag antar väl att jag e en dum blondin som går på allt som vanligt och en sak till hör av dig om du har något att säga ! hejdå..


Jag älskade dig.


Lek inte fin i början om du ändå hade tänkt att vara en douchebag. Ta inte dom första stegen om du ändå hade tänkt att backa senare. Ta inte hennes hand om du ändå hade tänkt att släppa den. Säg inte ett ord för mycket om du ändå hade tänk att ångra dig. Titta inte på henne om du ändå hade tänkt att titta likadant på andra tjejer. Ljug inte om du ändå hade tänk att berätta sanningen. Och säg inte att du älskar henne om du ändå hade tänkt att lämna henne.

Kan inte sova !

Ja jag kan tyvärr inte sova och jag hoppas inte de skitet ska börja igen när jag bara ligger vaken..
men iaf här känns de som om jag kan skriva ut alla mina känslor det känns liksom som om ja detta är mitt ställe
där jag kan gråta ut hur mycket jag vill och jag bara tänker på.. ja skitsamma jag kan verkligen inte sova ligger bara och gråter och jag önskade att mamma kom upp och tröstade mig och håller om mig men vill inte gå ner och väcka henne ifall hon har somnat och ja vill försöka vara stark. Men det är inte så jävla lätt som man tror!
Jag vet att mamma vet bäst men på något sett så tror man liksom att dem inte fattar något dem förstår inget dem vet inget och man vill inte att dem ska lägga sig i ens liv.. och jag känner så ofta så jag är en person som håller de mesta inom mig har det för mig själv liksom. Men ibland har hon rätt att få veta för att kunna hjälpa en så mycket som möjligt.. liksom dem har också varit i vår ålder och kanske varit med om samma saker och dem vet vad det är vi snackar om dem vet det mesta om dig. Mamma jag önska du kom upp och trösta mig nu allt känns så hopplöst jag vill bara kunna blunda och sen sova hela natten men så blir det aldrig om jag somnar så vaknar jag alltid mitt inatten och kan inte sova vidare eller så kan jag inte sova alls aaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh får fan damp på detta en människa ska inte behöva må såhär!
Orkar verkligen inte ens tänka på att man ska till skolan imon också får bara ångest skulle bara vilja komma till en ny värld och få känna mig lycklig och ha kul på riktigt. Mamma jag vet att du bara är några trappsteg ifrån mig men jag saknar dig !
Nu orkar jag inte skriva mer puss.. ha det bra !

<3


till alla er som har en blogg !

Till er som har en blogg jag tycker att ni ska lägga till er blogg här så kan ni får fler läsare och uppleva andras bloggar ;) klicka bara här http://bloggriket.se bara ett tips ha de bra puss <3


Det är okej att känna..



Det berör verkligen  har ni inte sett den så tycker jag att ni borde det !
och skicka den vidare..

(L)

Vad det innebär att veta vem jag är, då tänker jag nu kan jag börja gå fast ingen vet vart min väg går
Jag måste komma närmare dig, du kanske inte är så långt från mig ?
Du är personen  jag hör inom mig och jag vill hitta dig, Jag måste hitta dig
Du är pusselbiten som saknas inom mig.
Jag känner mig vilsen och har inga ord kvar, Jag slösar bort min tid i det som en gång var, där du är där vill jag vara, vill vara nära dig.. Jag måste hitta dig !
Jag brukar alltid vara en sån person som gömmer sig, vågar aldrig tala om vad jag tänker, Men jag har en dröm, djupt här inom mig och jag ska ge den en röst och ett nam. Jag ser en klar stjärna som leder mig och idag känner jag att jag har något att ge , Jag gömmer inget mer. Har du någongång känt hur det är att leta efter svar och drömma om ett riktigt liv där du får lysa som den klaraste stjärnan på himlen. Även om det känns helt omöjligt ibland så måste jag tro att jag kan på egen hand !
LITA ALLTID PÅ DIG SJÄLV !




Hemma igen !

HejHej då va jag hemma igen från stockholm eller kom hem igår kväll men då orkade jag verkligen inte skriva så ja vill bara tillbaka saknar det redan och en väldigt speciellt person som jag verkligen också saknar !
men iaf skoldagen har väl varit som vanligt bara att vi hade skolfoto idag kommer se hemsk ut som alla dem andra åren men aja och längtar sjukt mycket till Lördag för då har man FF hela natten typ..och då kommer underbara Rina och underhåller mig så de blir nog lika kul som vanligt antar jag :) älskar dig världens finaste vän ! så de va det och jag lovar lägga in bilder från Stockholm så fort jag orkar ska försöka ikväll :) puss !!

Får bli en bild på mig och bästavän ! <3


Grattis Mamma! <3

Grattis på 45- års dagen mamma hoppas att vi gjorde din dag underbar även om jag kom lite sent till resturangen men hade träning m.m och min kära bror var även med som jag saknat som fan du är värld guld brorsan!
men iaf tillbaka till min älskade kära mamma som verkligen betyder otroligt mycket för mig.. jag vet att du alltid funnits där för mig och stöttat mig även om jag inte berättar allt för dig men alla saker som hänt som du vet om så har du funnits där och tröstat mig när jag grät om kvällarna och nätterna. Jag älskar dig och jag hoppas att du vet det även om jag inte visar de så ofta så vill jag att du ska veta att utan dig så skulle jag inte vara samma.
varje gång jag e ledsen eller mår dåligt så mutar du med att åka och shoppa och då blir jag glad direkt igen ja jag e väldigt lik dig mamma <3 och imorgon åker vi till stockholm bara du och jag kommer bli supermysigt !
hoppas du har haft en bra födelsedag jag älskar dig så sjukt mycket så de finns inte ord för det men du är världens bästa mamma glöm aldrig de !

Min mamma är det absolut bästa i hela världen !
Om inte mamma fanns så skulle inte jag heller
finnas. Jag älskar dig mamma det måste du förstå
du är den ända som har hjälpt mig att gå.
Gå vidare i livet efter alla problem
Mamma du är den som gör mig hel!
Jag skriver inte bara ner en massa klotter
orden som kommer här är känslan från din dotter!
Mamma du är världens vackraste person även
om du inte själv tycker det så tycker väldigt
många andra de. Mamma du är bäst !
förlängesen när jag var mindre då
var du min allra bästa vän
det är du nog nu med bara att jag
inte visar det lika ofta !
Sedan jag föddes är det du som stöttat mig
och alltid funnits där det vet jag
bara att jag inte är personen som berättar allt
för dig ! Vi har bråkat ofta och så vill jag inte ha det
men allt har blivit mycket bättre nu än det va innan !
jag menar alla har väl bråkat någon gång men det
gör ont i mig att veta att jag har sårat och svikit dig
älskade mamma ! Mamma du ska veta du är en ängel utan vingar
och inte bara det du är den finaste ängeln också ! <3
Grattis mamma jag älskar dig !! <3







Alltid din lilla prinsessa jag lovar ! <3
kommer aldrig svika dig igen kommer vara den underbara
söta lilla flickan du ville jag skulle vara som jag va från första början !<3

RSS 2.0